CHP'Lİ MECLİS ÜYESİ ADAYLARI HALKA SESLENDİ

31 MART 2024 Yerel seçimlerine günler kala, CHP Gazipaşa Belediyesi Meclis üyesi adaylarının tanıtımı amacıyla “Bizim İşimiz Gücümüz Gazipaşa” temalı bir video çekimi yapıldı.

SİYASET 6.03.2024 10:32:00 0
CHP

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı ve mevcut Başkan Mehmet Ali Yılmaz ve CHP Gazipaşa Belediye Meclis üyesi adayları, “Bizim İşimiz Gücümüz Gazipaşa” temasıyla çekilen video ile Gazipaşa halkının karşısına çıktılar. Videoda kentle ilgili düşüncelerini sunan adaylar, şeffaf ve katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla, ilçenin gelişmesi için çalışacaklarını vurgu yaptılar. Videoda Gazipaşalı seçmenlere seslenen adaylar, ilçenin geleceği için birlikte hareket etme çağrısında bulundular. 


“BİZİM İŞİMİZ GÜCÜMÜZ GAZİPAŞA”
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve beraberindeki CHP Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi adayları; Ulaş Özgen, Zafer Tan, Ümit Çelik, Gizem Çelik Aslan, Ali İhsan Yılmaz, Abdulkadir Tuncer, Emre Polat, Abdullah Sayın, Cumhur Uğur, Onur Demir, Kemal Yılmaz, Kerim Çetin, Serap Sarıyıldırım, Abdullah Doğan, Doğan Çelenoğlu, İlke Kalaycı, Ahmet Yaman, Nuran Maden, Ahmet Yılmaz, Selahattin Güven, Ahmet Arslan, Mustafa Sönmez ve kontenjan adaylar; Necdet Ali Şirin, Ali Yıldız, Serkan Özkurt’un yer aldığı videoda Gazipaşa halkına birlikte hareket etme çağrısı yapıldı. 


“Bizim İşimiz Gücümüz Gazipaşa” temasıyla çekilen videoda konuşan Başkan Yılmaz ve meclis üyesi adayları; “Bizim işimiz doğayı korumak, bizim işimiz eğitimde, sporda, kültür ve sanatta hep önde olmak, üretmek, geliştirmek, yenilikler katmak. Bizim işimiz sorunları çözmek, yaşlının ve ihtiyaçlının, sokaktaki canların yanında olmak. Bizim işimiz çiftçimize ve emekçimize, gençlerimize ve kadınlarımıza her zaman destek olmak. Modern projelerle, doğru ve dürüst bir şekilde Kahyalar’dan Yakacık’a, deniz kenarlarından Toroslara kadar çok çalışmak.  Bizim işimiz Belediye! Bizim gücümüz Gazipaşa! Bizim İşimiz Gücümüz Gazipaşa!” sözlerine yer verildi. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: ' MECLİS ÜYESİ ADAYLARI HALKA SESLENDİ