Tarih: 27.08.2024 09:38

CHP’Lİ GENÇLER KAHVALTIDA BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

CHP Gazipaşa Gençlik Kolları tarafından pazar günü saat 10.30’da tanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenlendi. Yeni Mahalle’deki Atatürk Parkı içinde bulunan ‘The Terapi Park’ isimli işletmede yapılan kahvaltı programına Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz, CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ecz. Fahri Oğuz, Kadın Kolları Başkanı Saniye Güven, Gençlik Kolları Başkanı Yunuscan Karaduman, Muratpaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Salihcan Akbaş,  Manavgat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Özer, belediye meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ile partili gençler de eşlik etti.


‘AYRIŞARAK DEĞİL, BİRLEŞEREK GELİYORUZ’ DEMİŞTİK!
Kahvaltıda konuşan CHP Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı Yunuscan Karaduman, 4 Ağustos’ta yapılan CHP 17. Olağan İlçe Gençlik Kolları Kongresi’ne ‘Ayrışarak değil, birleşerek geliyoruz’ sloganıyla girdiğini ve seçimi kazandığını hatırlatarak, yine bu düstur ile de hareket ettiğini dile getirdi. Kahvaltı programı sayesinde ekibinin CHP’li gençlerle tanışma ve kaynaşma imkanı bulduğunu ifade eden Karaduman, “Kahvaltıda yönetim kurulu arkadaşlarımla birlik ve beraberlik vurgusu yaptık. CHP gençliğinin Gazipaşa’da daha güçlenerek yoluna devam edeceğini, ilçemizdeki iktidarımızı ayrışarak değil birleşerek sürdüreceğimizi ifade ettik. Biz çalışmak isteyen herkesin görev alacağı, tüm partili gençlerin yönetime katılacağı bir örgüt olacağız. Programımıza şehir dışından da katılım sağlayan herkese, tüm gençlerimize katılımlarından dolayı saygılarımı sunuyor, teşekkür ediyorum” dedi.


CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ecz. Fahri Oğuz ise katılım sağlayanlara ayrı ayrı teşekkür ederek, “Böyle güzel bir etkinlikte bizleri buluşturan Gençlik Kolları Başkanım Yunuscan Karaduman ve ekibine de şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —