“CHP’Lİ BELEDİYE SAYISINI ARTTIRACAĞIZ”

.

SİYASET 21.09.2023 17:57:00 0
“CHP’Lİ BELEDİYE SAYISINI ARTTIRACAĞIZ”

GAZİPAŞA’DA 25 Ağustos’ta yapılan kongrede CHP İlçe Başkanlığı’na seçilen Ecz. Fahri Oğuz’a ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, “Önümüzde 2024 yerel seçimleri var. 2019’da aldığımız belediyeleri koruyup, önümüzdeki seçimlerde CHP’li belediye sayısını arttırmak gibi bir hedefimiz var” dedi. 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP Gazipaşa İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. CHP İl Başkan yardımcılarıyla birlikte ilçeye gelen Cengiz, 25 Ağustos’ta yapılan CHP İlçe Kongresi’nde CHP’ye İlçe Başkanı seçilen Ecz. Fahri Oğuz’a ve CHP ilçe yöneticilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Oğuz ve yönetimine başarı dileyen İl Başkanı Cengiz, burada partililerle toplantı yaptı. Toplantıya, İlçe Başkanı Fahri Oğuz, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nermin Sümbül, parti yöneticileri ve partililer katıldı. 

 

“HEP BİRLİKTE ÇALIŞIP, HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”

Burada partililere seslenen CHP İl Başkanı Cengiz, “Gazipaşa ve Antalya’da hemşehrilerimiz için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 2019’da görevi devralan Büyükşehir ve Gazipaşa belediyelerinin vatandaşlara hizmet götürmek için büyük mücadele ettiğini dile getiren Başkan Cengiz, “Önümüzde 2024 yerel seçimleri var. 2019’da aldığımız belediyeleri koruyup, önümüzdeki seçimlerde CHP’li belediye sayısını arttırmak gibi bir hedefimiz var. Amacımız, Gazipaşa ve Antalya genelinde partimizin ikinci yüzyılında hizmetlerimizi devam ettirmek. Bu noktada da hepimize büyük görevler düşüyor. 2024 seçimlerine en iyi şekilde hazırlanıp, 100 yıllık geçmişi bulunan tarihi çınarımızı, partimiz CHP’yi en güçlü şekilde seçimlere hazırlamamız ve seçimlerden zaferle ayrılmamız gerekiyor. Gençlik kolları, kadın kolları, ilçe başkanları ve il örgütümüzle birlikte sahaya inip, hep birlikte çalışıp, hep birlikte kazanacağız. Buna inancım tam” dedi. 

Başkan Cengiz, konuşmasının ardından üzerinde Atatürk portresinin yer aldığı CHP’nin 100.yılına özel hazırlanan tabloyu CHP İlçe Başkanı Oğuz’a hediye etti. >Selçuk ÖZTÜRK