Tarih: 01.08.2023 13:09

CHP’Lİ ARI YILMAZ’I ADAY İLAN ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ile Gazipaşa Belediyesince bu yıl dördüncüsü düzenlenen Gazipaşa Günnercik Yayla Şenliğine katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Cavit Arı, 31 Mart 2024 yerel seçimleriyle ilgili dikkat çeken bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasına, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını getirdim” diyerek başlayan CHP’li Arı, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı önümüzdeki mart ayında yapılacak yerel seçimler için CHP’nin adayı ilan etti. Bununla da kalmayan Arı, Gazipaşalılardan Yılmaz için destek istedi. Arı’nın yaptığı konuşma, CHP’den aday adayı olmayı düşünen ve konuşma sırasında şenlik alanında bulunan birçok CHP’li isimde soğuk duş etkisi yarattı. 

BÖCEK VE YILMAZ ATANACAK MI?

Yerel seçimlerin yaklaştığına ve dikkat çeken CHP’li Arı, aynı cümleleri Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek için de kullanarak, Başkan Böcek’e Gazipaşa’nın güçlü bir destek vermesini istedi. Antalya ve Gazipaşa’da düzenlenen şenliklerden övgüyle bahseden CHP’li Arı, “İşte bu güzel organizasyonların Gazipaşa’da devam edebilmesi adına Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ali Yılmaz’ı inşallah gelecek yıl da bu meydanda belediye başkanı olarak desteklemenizi ve seçmenizi bekliyorum. Buradaki şenliğimiz ve bütün Antalya’ya olan hizmetiyle ve katkılarıyla aynı güzelliğiyle devam edebilmesi adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’e de en güçlü desteğin Gazipaşa’dan çıkmasını bekliyoruz ve istiyoruz” şeklinde konuştu.

YILMAZ’IN AĞZI KULAKLARINA VARDI

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı’nın yaptığı konuşma, 'Muhittin Böcek ve Mehmet Ali Yılmaz, 2024’te atanarak aday mı gösterilecek?’ sorusunu akıllara getirdi. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı’nın ifadeleri, yerel seçimler öncesi ön seçim yapmak isteyen partililerde ve CHP’den aday adayı olmayı düşünen ve konuşma sırasında şenlik alanında bulunan birçok CHP’li isimde şaşkınlık yarattı. CHP’li Arı’nın sözleri, daha önce de kendisini atattırmak için Kılıçdaroğlu ile görüşme yaptığı ileri sürülen Mehmet Ali Yılmaz’ın ağzını kulaklarına vardırdı. >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —