CHP’Lİ ADAYLAR LİSTE HAZIRLIĞINDA

CHP Gazipaşa İlçe Başkanı adayları Yavuz Çetin, Fahri Oğuz ve Fırat Aksungur, seçimi kazanacak en güçlü yönetim kurulu listesini oluşturmanın gayreti içinde.

SİYASET 3.08.2023 14:28:00 0
CHP’Lİ ADAYLAR LİSTE HAZIRLIĞINDA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkanlığı’nda kongre süreci devam ediyor. 9 Ağustos günü saat 10.00’da Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek CHP Gazipaşa İlçe Kongresi’nde Ziraat Mühendisi Yavuz Çetin, Eczacı Fahri Oğuz ve Avukat Fırat Aksungur gibi 3 genç isim, başkanlık için yarışacak. Seçimler öncesi saha çalışmalarına devam eden adaylar, bir yandan da seçimi kazanacak en güçlü listeyi oluşturmanın çabası içinde. 

 

OĞUZ’UN LİSTESİ HAZIR GİBİ

 

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile listesinde yer alacak bazı isimleri açıklayan CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Adayı Eczacı Fahri Oğuz, Yusuf Özgür Bilgili, Ahmet Karataş, Murat Yalçın, Kader Özbudak, Halil İbrahim Berk, Gizem Aksoy Bıçak, Umut Veli Çelik, Aynur Aksoy, Harun Ceylan, Gülhan Güngör Erdoğdu gibi isimleri listesine aldığını duyurmuştu. Liste hazırlığını sürdüren Oğuz, açıklanan isimlerin yanına dört isim daha ekleyip listesini tamamlayacak. 

 

ÇETİN VE AKSUNGUR LİSTESİNİ HENÜZ PAYLAŞMADI

 

CHP Gazipaşa İlçe Başkanı adaylarından Ziraat Mühendisi Yavuz Çetin ve Avukat Fırat Aksungur da liste hazırlıklarını sürdürüyor. 14 kişilik liste oluşturacak adaylar, güçlü bir liste üzerinde çalışmalarına devam ederken, Çetin, Oğuz ve Aksungur’un en kısa zamanda listelerinde yer alan tüm isimleri açıklaması bekleniyor. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: ADAYLAR LİSTE HAZIRLIĞINDA