Tarih: 18.05.2023 09:33

CHP’DEN SEÇİM MESAJI: KAZANACAĞIZ

Facebook Twitter Linked-in

Cengiz, “Şimdi kolları 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için sıvadık. Bu seçimi biz kazanacağız” dedi.

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçim’leriyle ilgili önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Dün öğleden sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi eski hizmet binasında yapılan toplantıya, İl Başkanı Cengiz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Antalya 27. ve 28. dönem milletvekilleri ile ilçe belediye başkanları katıldı. Düzenlenen toplantıda, 14 Mayıs seçimleri ve 2. tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimi masaya yatırıldı.

“VATANDAŞLARIMIZ DEĞİŞİM İSTİYOR”

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda milletvekilleri ile ilçe belediye başkanları ile fikir alışverişinde bulunan Cengiz, Antalya genelinde CHP’nin iktidar partisine ezici bir üstünlük sağladığını dile getirdi. Cumhur İttifakı’nın yüzde 50’nin altına kalmasını da değerlendiren Cengiz, “Bu sonuç bize gösteriyor ki; vatandaşlarımızın çoğunluğu artık değişim istiyor. 14 Mayıs seçimlerinin sonucu bize bunu net bir şekilde söylüyor. 21 yıllık iktidarın sonu geldi. 28 Mayıs’ta bu değişime tüm halkımız şahit olacak” dedi. 

“BU SEÇİMİ BİZ KAZANACAĞIZ”

Antalya’da milletvekili ve belediye başkanlarının katıldığı toplantıda, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin çalışma startı da resmen verildi. Karşılıklı yapılan görüşmelerin ardından 28 Mayıs’a kadar gerçekleştirilecek çalışmaların yol haritası belirlendi. Seçimden zaferle ayrılmak için mücadelenin sonuna kadar sürdürüleceğine dikkat çeken CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, “Şimdi kolları 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için sıvadık. Mücadelemizi son ana kadar sürdürüp, çalışmalarımıza ara vermeden yoğun bir şekilde sahada devam edeceğiz. Bu seçimi biz kazanacağız” şeklinde konuştu. 

“KILIÇDAROĞLU’NU 13. CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ”

Düzenlenen toplantıyla ilgili açıklama yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 14 Mayıs’ta CHP’yi Antalya’da birinci yapan seçmenlere teşekkür etti. Başkan Böcek, “Teşekkürler Antalya’m! 14 Mayıs seçimlerinde 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ve Cumhuriyet Halk Partimize göstermiş olduğunuz güveni boşa çıkartmayacağız. CHP İl Başkanımız Nuri Cengiz, Milletvekillerimiz ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlikte 28 Mayıs’ta yapılacak olan 13. Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi için yeni yol haritamızı belirledik.“Her şeye rağmen kesinlikle bir aydınlığa doğru yürümekteyiz.”Hiçbir zaman umutsuz olmayacağız. Çalışacağız, çok çalışacağız, kazanacağız. Sana söz Antalya, 2. turda daha çok çalışarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapacağız” ifadelerini kullandı. 

“ÜLKEMİZE AYDINLIK YARINLARA KAVUŞTURACAĞIZ”

Seçmene 28 Mayıs’la ilgili mesaj veren Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ise, “28 Mayıs'ta düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci turu öncesinde CHP Antalya İl Başkanımız Nuri Cengiz, Antalya'mızda görev yapan Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarımız, önceki dönem milletvekillerimiz ve yeni dönemde mecliste Antalya'mızı temsil edecek milletvekillerimizle bir araya gelerek yapacağımız çalışmaları değerlendirdik. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun 13. Cumhurbaşkanı seçilmesi için hep birlikte var gücümüzle çalışacak, ülkemize aydınlık yarınlara kavuşturacağız” şeklinde konuştu. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —