CHP’DEN KORKUTATA’YA ZİYARET

CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ecz. Fahri Oğuz, beraberindeki heyetle birlikte Gazipaşa Kaymakamı Selami Korkutata’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 23.08.2024 10:07:00 0
CHP’DEN KORKUTATA’YA ZİYARET

2 Temmuz 2024 tarihli 187 sayılı Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile Gazipaşa Kaymakamı olarak ilçeye atanan Selami Korkutata, göreve başlamasının ardından kendisini tebrik etmek amacıyla ziyaret eden isimleri de makamında ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Ecz. Fahri Oğuz, Kaymakam Selami Korkutata’ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Oğuz’a, CHP Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Saniye Güven ve yönetimi, CHP’li belediye meclis üyeleri ile CHP ilçe yöneticileri eşlik etti. Ziyarette Kaymakam Korkutata ile Gazipaşa’nın ekonomisi, turizm potansiyeli, yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulunan CHP heyeti, Korkutata’ya görevinde başarı diledi.


“MİSAFİRPERVERLİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Yapılan ziyarete ilişkin bilgi veren Başkan Oğuz, “Cumhuriyet Halk Partisi Gazipaşa İlçe Örgütü olarak, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz, Kadın Kolları Başkanımız Saniye Güven ve yönetimi ile birlikte İlçemizde göreve başlayan Gazipaşa Kaymakamımız Selami Korkutata’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Gazipaşa’mıza dair değerlendirmelerde bulunduk. Sayın Kaymakamımıza nazik misafirperverliği için teşekkür ediyorum” dedi. 


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Korkutata ise Başkan Oğuz ve beraberindeki heyete,  nazik ziyaretleri için teşekkür etti. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: KORKUTATA’ ZİYARET