Tarih: 01.04.2023 17:38

CHP’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı tarafından Milletvekili Aday Adayları Tanıtım Toplantısını düzenlendi. Dün saat 11.00’de Konyaaltı Belediyesi Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya, İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İlçe Başkanları, ilçe belediye Başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla meclis üyeleri katıldı. Yoğun bir katılımla düzenlenen ve 109 kişi düzenlenen törenle tanıtıldı toplantı, CHP’nin gövde gösterisine dönüştü. 

HALKIN UMUDU OLMAK,  EN ÇETİN MÜCADELELERİ BAŞARIYLA VERMEKTEN GEÇER

Toplantıda konuşan İl Başkanı Cengiz, seçimden zaferle ayrılacaklarını söyledi. İkinci baharları yaşayacaklarını dile getiren Cengiz, “Başvuru sayımızın geçen dönemlerin çok daha üzerinde olması hepimizin heyecanını, umudunu ve inancını arttırmıştır. Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyetin 100’üncü yılında bu kutlu yürüyüşe yakışacak yönetim anlayışını getirmeye her zamankinden çok daha hazır. Çok uzun yollardan geçtik. Çok zorlu mücadeleler verdik. Halkın umudu olmak, en çetin mücadeleleri başarıyla vermekten geçer.

“TARİHSEL SORUMLULUKLARIN BİLİNCİNDEYİZ”

Bunun bilinciyle hareket ettik ve Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşılandığı her ilde; halkın umudu yapan bu başarı tablosu ortaya çıktı. Türkiye demokrasisinin en zorlu günlerinde en karanlık, en baskıcı dönemlerinde umudu hep diri tuttuk. Sevgiyi ve kucaklaşmayı şiar edindik. Zorbalığa karşı demokrasiye, tek adam rejimine karşı farklılıkların uzlaşmasına, karamsarlığa karşı cesarete tutunduk. Biz emperyalizme karşı dövüşüp, ulusal bağımsızlığını kazanmış ülkeyi cumhuriyetle taçlandıran partinin neferleriyiz. Şüphesiz ki tarihsel sorumlulukların bilincindeyiz. 

“ÜLKEMİZİ İÇİNDE BULUNDUĞU KARANLIKTAN ÇIKARACAĞIZ”

Cumhuriyetimizin ve partimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığımız ilhamla Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde, her türlü zorluğa rağmen ilerleyen kararlıyız. Nasıl ki Genel Başkanımız çetelere, mafyalara, her türlü tuzağa karşı göğüs gerip yoluna taviz vermeden devam ediyorsa, bu partinin tüm mensupları tüm unsurlarıyla aynı kararlılığı her alanda göstermelidir. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerle birlikte ülkemizi içinde bulunduğu karanlıktan çıkaracağız. Cumhuriyetin 100’üncü yılında zafere en yakın olduğumuz bu günlerde, milletvekili aday adayı olarak bu onurlu göreve talip olanları tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

TEK İSİMLERİ OKUNARAK SAHNEYE ÇIKTILAR

Başkan Cengiz’in yaptığı konuşmanın ardından milletvekilleri aday adaylarının tanıtımına geçildi. CHP Antalya milletvekilliği için aday adaylığı başvurusu yapan 109 kişi düzenlenen törenle tanıtıldı. Tek tek isimleri okunarak sahneye çıkan aday adayları, salonda bulunanları selamladı. Toplantının ardından, toplu fotoğraf çektirildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —