CHP’DE SÜRPRİZ LİSTE

.

SİYASET 20.02.2024 09:48:00 0
CHP’DE SÜRPRİZ LİSTE

CHP meclis üyeliği listesi kamuoyuna sızdırıldı. CHP’nin meclis üyeliği listesine isimleri yazılanlar kadar, yazılmayanlar da dikkat çekti. CHP İlçe Yönetimi, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in inisiyatifi doğrultusunda hazırlanan listenin, partide nasıl bir karşılık bulacağı şimdiden merak konusu oldu.


31 MART Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında saha ve parti içi çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP), meclis üyeliği listesi kamuoyuna sızdırıldı. Henüz kesinleşmeyen, yazılan ve yazılmayan isimlerle büyük bir sürprizin yaşandığı CHP Gazipaşa Belediye Meclis Üyeliği listesinin, parti içinde nasıl bir karşılık bulacağı şimdiden merak konusu oldu. Eski dönem İlçe Başkanı Yavuz Demir, Barış Sarıtaş, İbrahim Polat, Fırat Aksungur ile Oğuz ve Çobanoğlları ailelerinden bazı isimlerin liste dışında kaldığı CHP Gazipaşa Belediye Meclis Üyeliği listesinin birinci sırasına Ulaş Özgen’in yazıldığı görüldüğü. 


İŞTE CHP’NİN SIZDIRILAN LİSTESİ
Zafer Tan isminin ikinci sıraya yazıldığı listede sırasıyla şu isimler yer alıyor: Ulaş Özgen, Zafer Tan, Ümit Çelik, Zahide Gizem Çelik, Ali İhsan Yılmaz, Abdulkadir Tuncer, Emre Polat, Abdullah Sayın, Cumhur Uğur, Onur Demir, Kemal Yılmaz, Kerim Çetin, Serap Sarıyıldırım, Abdullah Doğan, Doğan Çelenoğlu, İlke Kalaycı, Ahmet Yaman, Nuran Maden, Ahmet Yılmaz, Selahattin Güven, Ahmet Arslan ve Mustafa Sönmez gibi isimler; 22 kişilik CHP Gazipaşa Belediye Meclis Üyeliği listesinde yer alıyor. 


KONTENJANDA 3 KİŞİ VAR
CHP Gazipaşa Belediye Meclis Üyeliği kontenjan listesinde ise; Necdet Ali Şirin, Ali Yıldız ve Serkan Özkurt isimleri yer alıyor. 
 

AĞIR TOPLAR LİSTE DIŞINDA KALDI
CHP’nin meclis üyeliği listesine isimleri yazılanlar kadar, yazılmayanlar da dikkat çekti. Eski dönem İlçe Başkanı Yavuz Demir ile seçim çalışmalarında ön saflarda yer alan Meltem Oğuz gibi isimler listede kendilerine yer bulamadı. Yine listeye girmesine kesin gözüyle bakılan Yusuf Çobanoğlu, Nebi Oğuz, Barış Sarıtaş, İbrahim Polat, Mehmet Emin Özdemir, Nermin Sümbül gibi CHP’nin ağır isimleri liste dışında kaldı. CHP İlçe Yönetimi, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in inisiyatifi doğrultusunda hazırlanan listenin, partide nasıl bir karşılık bulacağı şimdiden merak konusu oldu. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: SÜRPRİZ LİSTE