Tarih: 19.01.2024 10:46

CHP’DE SICAK GELİŞME

Facebook Twitter Linked-in

CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Deniz Özdemir, 21 Ocak’ta yapılacak önseçim öncesi önemli bir karar alarak, adaylıktan çekildiğini ve önseçimde CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Yavuz Çelik’e destek vereceğini açıkladı. 


31 MAHALLİ İdareler Seçimleri’ne sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) adaylık düğümü çözülüyor. CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı olacak isim, 21 Ocak’ta yapılacak önseçimde netleşecek. CHP’den aday adaylığını açıklayan 9 isimden biri olan İnşaat Mühendisi Deniz Özdemir, 21 Ocak’ta yapılacak önseçim öncesi önemli bir karar aldı. Özdemir, CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Av. Yavuz Çelik’i desteklemek ve güç birliği oluşturmak üzere aday adaylığından çekildiğini açıkladı. Önseçimin önemine vurgu yapan Özdemir, “Gazipaşa’yı hep birlikte yönetebilmek için Yavuz Çelik arkadaşımıza destek vereceğim” üyelerin desteğini istedi. 
 

“ÇELİK İÇİN DESTEK İSTEDİ”
Özdemir konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Değerli CHP üyelerimiz, 45 gündür devam eden Belediye Başkanlığı aday belirleme sürecinde yoğun bir mücadele vererek ön seçim kararı alınmasını sağladık. CHP Belediye Başkan Adayı belirlemek için yapılacak olan önseçimi, ilçemizin geleceği için çok önemsiyorum. Bu ön seçimde tüm halkımıza karşı hepimizin üzerinde tarihi bir sorumluluk olduğunu düşünüyorum. Gazipaşa’nın geleceği için hazırlamış olduğum projelerin gerçekleşmesi için çaba harcamaya devam edeceğim. Bu amaç doğrultusunda toplam kalite yönetimi anlayışı ve ortak akılla Gazipaşa’yı hep birlikte yönetebilmek için Yavuz Çelik arkadaşımıza destek vermek üzere ve güç birliği yapmak için aday adaylığından çekiliyorum. Bugüne kadar destek veren başta ailem üzere tüm üyelerimize teşekkür ederim ve desteklerinin devamını diliyorum” >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —