CHP’DE KRİTİK TOPLANTI

CHP PM Üyesi Ali Abbas Ertürk, Gazipaşa’da parti yöneticileri ve belediye başkanı aday adaylarıyla birlikte, aday belirleme ve seçim stratejisi hakkında ön görüşme yaptı.

SİYASET 11.12.2023 08:57:00 0
CHP’DE KRİTİK TOPLANTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) Üyesi Ali Abbas Ertürk, CHP’de aday belirleme ve seçim stratejisi hakkında fikir alışverişinde bulunmak üzere Gazipaşa’ya geldi. Partisi tarafından Antalya’ya görevlendirilen ve Antalya merkez ilçeleri ile diğer ilçelerde temaslarda bulunan Ertürk, çalışmasının ilk gününde Antalya merkez ilçelerde parti yöneticileri ve CHP’li belediye başkanı aday adaylarıyla bir araya geldi. Antalya’daki çalışmalarının ikinci gününü doğu ilçelerinde sürdüren CHP PM Üyesi Ali Abbas Ertürk; Serik, Manavgat ve Alanya’nın ardından Gazipaşa’ya geldi. 


SAATLER SÜREN TOPLANTI 
CHP’de aday belirleme ve seçim stratejisi hakkında ön görüşme yapmak üzere Gazipaşa’ya gelen Ertürk, CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz, parti yöneticileri ve CHP Gazipaşa Belediye Başkanı aday adaylarının katılımıyla yapılan toplantıyı yönetti. CHP PM Üyesi Ali Abbas Ertürk, toplantıya katılanlara aday belirleme süreci ve CHP’nin 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde ortaya koyacağı seçim stratejisi hakkında bilgiler verdi. Tüm il ve ilçelerde seçimi kazanabilecek güçlü ve çalışkan adaylarla seçime girileceğinin altını çizen Ertürk, toplantıya katılan parti yöneticileri ve aday adaylarının taleplerini ve görüşlerini dinleyerek not aldı. Ertük, geçtiğimiz akşam saatlerinde başlayan ve saatler süren toplantının ardından Gazipaşa’dan ayrıldı. 


“GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR”
Yapılan toplantıyla alakalı bilgi veren Ertürk, “Antalya'da ki 2. günümüzün programları kapsamında Gazipaşa ilçemizdeyiz. Gecenin ilerleyen saatlerine rağmen çalışmalarımızı heyecanla sürdürüyoruz. Gazipaşa İlçe Belediye Başkan Aday Adaylarımız, İlçe Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız ile görüşmelerimiz devam ediyor” dedi. 


Yapılan toplantıya ilişkin CHP Gazipaşa İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada ise; “Parti Meclisi Üyemiz Sayın Ali Abbas Ertürk Antalya çalışmalarının 2 gününde İlçe Örgütümüzde İlçe Başkanımız, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, Kadın Kolları Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız ve belediye başkan aday adaylarımızla görüşmeler gerçekleştirdi. Gecenin geç saatlerine kadar bizleri sabırla dinledikleri için parti meclis üyemiz Sayın Ali Abbas Ertürk’e teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: KRİTİK TOPLANTI