CHP’DE KAMACI DÖNEMİ

.

SİYASET 10.10.2023 12:46:00 0
CHP’DE KAMACI DÖNEMİ

CHP’NİN 38’inci Olağan Antalya İl Kongresi’nde CHP eski Antalya Milletvekili görevi yürüten parti emekçisi Nail Kamacı CHP Antalya İl Başkanı oldu. Gazipaşalı Buğra Özçelik’in yönetime girdiği kongrede, CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz ve Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, kurultay delegesi seçildi. 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 38. Antalya İl Olağan Kongresi Konyaaltı Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi. CHP’nin 38. Antalya İl Kongresi’nde Nail Kamacı 640 delegenin 390’ının desteğini alarak İl Başkanlığına seçildi. Rakibi mevcut başkan Nuri Cengiz’in hazırladığı beyaz liste 208 oyda kaldı. Nail Kamacı başkanlığında oluşturulan CHP Antalya İl Yönetim Kurulu’nda Gazipaşalı Buğra Özçelik de yer aldı. Öte yandan, doğal kurultay delegesi konumunda bulunan ve hem Kamacı hem de Cengiz’in listesine kurultay delegesi olarak yazılan CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz ve Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, kurultay delegesi oldu. Muratpaşa Belediyesi’nin Gazipaşalı Belediye Başkanı Ümit Uysal da CHP kurultay delegesi seçildi. 

 

KAMACI’DAN İLK MESAJ

Kongre sonunda CHP Antalya İl Başkanlığına seçilen Nail Kamacı, şu mesajı verdi: “Partililerimin desteği, delegemizin iradesiyle Antalya İl Başkanlığına seçildim. Bu onurlu görevi ele ele, hep birlikte yürüteceğiz. Desteklerini esirgemeyen, tüm partili yol arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. İlk hedefimiz 31 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediyesini yeniden kazanmak ve halkçı belediyelerimizin sayısını arttırmak! Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde değişimi başlatarak, daha güçlü daha inançlı kadrolarla örgütleri ayağa kaldıracağız!”

 

KAMACI’YI TEBRİK, CENGİZ’E TEŞEKKÜR ETTİ

Yapılan kongrenin hayırlı olması temennisinde bulunan CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz, İl Başkanı Kamacı’ya başarı dileklerini iletti. Cengiz’e partiye verdiği emeği için teşekkür eden CHP İlçe Başkanı Oğuz, “Cumhuriyet Halk Partimizde gerçekleştirilen 38. Olağan İl Kongresi’nde Antalya İl Başkanlığı görevine seçilen Nail Kamacı’yı ve yönetimini tebrik ediyor, görevi devreden Nuri Cengiz başkanımıza partimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Antalya il delegelerimizin ilçe başkanı olarak beni ve belediye başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’ı büyük kurultay delegesi olarak Gazipaşa’mızı temsil etme yetkisi vermesinden dolayı tüm Antalya İl Kongre delegelerimize teşekkür ederim” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK

 


Anahtar Kelimeler: KAMACI DÖNEMİ