CHP’DE GÖZLER MECLİSTE

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ne yönelik saha çalışmalarına başlayan Başkan Yılmaz ve CHP yönetimi, diğer yandan meclis üyelerini ve sıralarını belirlemek için yoğun mesai harcıyor.

SİYASET 2.02.2024 09:26:00 0
CHP’DE GÖZLER MECLİSTE

GAZİPAŞA’DA, Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) yapılan örgüt denetiminde önseçimin ardından yeniden belediye başkanı adayı olan Mehmet Ali Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında sahaya indi. Esnafın nabzını tutan CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, yeni dönemde ilçe esnafı ve vatandaşlardan destek istedi. Esnafların ve vatandaşların güler yüzüyle karşılanan Başkan Yılmaz’a, CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz ve CHP Gazipaşa ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Zafer Tan eşlik etti. 


YILMAZ: BAHARI HEP BİRLİKTE SÜRDÜRECEĞİZ
Yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler veren CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “CHP İlçe Başkanımız Fahri Oğuz ve Belediye Meclis Üyemiz Zafer Tan ile birlikte ilçe esnafımızı ziyaret ettik. Bizleri güler yüzle karşılayarak desteklerini esirgemeyen hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda olan esnafımıza ve vatandaşımıza minnettarım. Gazipaşa’mıza getirdiğimiz baharı hep birlikte sürdüreceğiz” değerlendirmesinde bulundu. 
 

SIRADA MECLİS VAR
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ne yönelik sahada çalışmalarını sürdüren CHP Gazipaşa İlçe Örgütü ve Başkan Yılmaz, diğer yandan meclis üyelerini ve sıralarını belirlemek için yoğun mücadele veriyor. Parti içinde meclis pazarlığının yapıldığı CHP’de; 26 isim CHP Gazipaşa Belediye meclis üyeliği için başvuru yaptı. Bu isimlerden Ahmet Gülcan, Mevlüt Aksoy ve Saniye Güven başvurularını geri çekti. Partiye gelen başvuruların yanı sıra, önseçimde Başkan Yılmaz’ı desteklediği öğrenilen bazı isimlerin de meclis üyeliği pazarlıklarına dahil olduğu, parti kulislerinden gelen bilgiler arasında. 


MECLİSE GİRME MÜCADELESİ VERECEKLER
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde CHP’den meclis üyeliği başvurusu yapan, Necdet Ali Şirin, Barış Sarıtaş, Zafer Tan, Ali İhsan Yılmaz, Ulaş Özgen, Serkan Özkurt, Yusuf Çobanoğlu, Cumhur Uğur, Meltem Oğuz, Kerim Çetin, Fırat Aksungur, Mehmet Emin Özdemir, İbrahim Polat, Ali Rıza Akgül, Kadir Tuncer, Kemal Yılmaz, Nermin Sümbül, Servet Akgül, Nebi Oğuz, Hatice Yılmaz Koç, Hasan Coşkun, Abdullah Sayın ve Abdullah Doğan gibi isimler, meclis üyeliği listesine seçilebilecek noktadan isimlerinin yazılmasını bekliyor. 


“BİRİNCİ SIRA KİM OLACAK”
CHP’nin 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için hazırlayacağı meclis üyesi listesine, Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Muhittin Böcek’in de müdahil olacağı tahmin ediliyor. Birinci sıra için Zafer Tan isminin güçlü olduğu, bunun yanında Ulaş Özgen’in de Başkan Böcek’le arasındaki bağlantıları kullanarak, CHP Gazipaşa belediye meclisi listesi birinci sırasını zorladığı öğrenildi. >Selçuk ÖZTÜRK

 


Anahtar Kelimeler: GÖZLER MECLİSTE