CHP’DE GÖZLER 9 AĞUSTOS’TA

CHP Gazipaşa İlçe Örgütü’nde gözler 9 Ağustos’ta Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Kültür Merkezi’nde yapılacak ilçe kongresine çevrildi.

SİYASET 1.08.2023 14:05:00 0
CHP’DE GÖZLER 9 AĞUSTOS’TA

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkanlığı’nda kongre süreci devam ediyor. İlçede 11 Temmuz’da başlayıp 20 Temmuz’da sona eren mahalle delege seçimlerinin ardından, ilçe kongresi için CHP Antalya İl Başkanlığı, seçim takvimini duyurmuştu. 9 Ağustos’ta yapılacağı ilan edilen CHP Gazipaşa İlçe Kongresi, Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Saat 10.00’da başlayacak olan kongrede; Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ilçe yönetiminden 15 kişi ve 199 delege ile toplam 215 kişi oy kullanacak.

ŞU ANDA 3 GENÇ ADAY VAR

Mevcut İlçe Başkanı Yavuz Demir’in aday olmayacağı CHP Gazipaşa İlçe kongrede, Ziraat Mühendisi Yavuz Çetin, Eczacı Fahri Oğuz ve Avukat Fırat Aksungur gibi 3 genç isim, ilçe başkanlığı için yarışacak. Adaylar, seçime sayılı günler kala saha çalışmalarına devam ederken, son sözü 9 Ağustos’ta yapılacak CHP İlçe Kongresi’nde delegeler söyleyecek. >Selçuk ÖZTÜRK

 


Anahtar Kelimeler: GÖZLER AĞUSTOS’