“CHP'DE FEODALİTE BİTECEK”

CHP içindeki mevcut yöneticilerin halka inemediğini iddia eden Coşkun, CHP içinde sosyete siyaseti yapıldığını ileri sürdü ve ekledi: “Gün gelecek CHP'de feodalite bitecek, halk kazanacak.”

SİYASET 17.07.2023 14:26:00 0
“CHP

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Örgütü’nde kongreler öncesi delege seçim takvimi işlemeye devam ediyor. 11 Temmuz’da başlayıp 20 Temmuz’da tamamlanacak delege seçimleri CHP için de bazı tartışmalara neden oldu. Delege seçimlerinin demokrasiden uzak olduğunu belirten bazı partililer, ilçe başkanını sadece delegelerin değil, partiye üye olan herkesin seçmesi gerektiğini savunuyor. Bu isimlerden biri de Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gazipaşa Şube Başkanı Av. Hasan Coşkun… Geçtiğimiz günlerde delege sistemi hakkında eleştirilerini sıralayan Coşkun, bu seferde CHP yöneticilerini hedef aldı. Mevcut yöneticilerin halka inemediğini iddia eden Coşkun, CHP içinde sosyete siyaseti yapıldığını ileri sürdü. 

“DELEGELER MASA BAŞINDA ÖNCEDEN BELİRLENMİŞ OLUYOR”

Delegelerin masa başında önceden belirlendiğini de iddia eden Coşkun, “Eskiden delege seçimlerinde ilçe yönetimi üyenin ayağına giderdi. Şimdi üye ayağa çağrılıyor. Genel Seçimlerde de öyle… Seçim zamanı oy istemeye gidiliyor, başka zaman hasta mısın? Derdin mi var? Diye sorulmuyor. Bahçede çalışırken kolay gelsin denilmiyor. Bu zihniyet gidecek, halka inilecek. İktidar ancak o zaman gelir. Bu sosyete siyaseti bitecek. Aradaki fark mı? Yönetim delegenin ayağına gitse 1000 TL harcayacak. Tüm üyeler ise toplamda bir günde en az 20-30 bin benzin masrafına giriyor, işinden oluyor, sıcakta rezil oluyor. Oysa delegeler masa başında önceden belirlenmiş oluyor. Gün gelecek CHP'de feodalite bitecek, halk kazanacak” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTRÜRK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27