CHP’DE 3 İSİM BAŞVURUSUNU YAPTI

.

27.11.2023 09:28:00 0
CHP’DE 3 İSİM BAŞVURUSUNU YAPTI

Yerel seçim takviminin işlediği CHP’de Cemburak Özgenç, Turan Gülcan ve Ali Haydar Dikmen, aday adaylığı için resmi başvurularını CHP Gazipaşa İlçe Örgütü’ne yaptı. Bugün ve yarın hareketli saatlerin yaşanacağı CHP’de, aday adayı sayısının artması bekleniyor. 


MART ayında yapılacak yerel seçimler için aday belirleme stratejisini netleştirmeye başlayan Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP), hareketlilik başladı. 21 Kasım tarihinde aday adaylığı başvuru sürecini resmen başlatan CHP, 28 Kasım Salı gününe yani yarına kadar aday adaylarının başvurularını alacak. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde CHP’den Gazipaşa Belediye başkanı olmak isteyen Cemburak Özgenç, Turan Gülcan ve Ali Haydar Dikmen, aday adaylığı için resmi başvurularını CHP Gazipaşa İlçe Örgütü’ne yaptı. Bu 3 ismin yanında yeni isimlerin partiye resmi başvurularını yapması bekleniyor. 


ADAY ADAYLARI YARIN TANITILACAK
Cemburak Özgenç, Turan Gülcan ve Ali Haydar Dikmen’in resmi başvurularını yaptığı CHP’de aday adayları kervanına yeni isimlerin eklenmesi bekleniyor. Bugün ve yarın hareketli saatlerin yaşanacağı CHP’yi, çok adaylı bir süreç bekliyor. Özgenç, Gülcan ve Dikmen’in dışında partiye aday adaylığı başvurusu yapacak olan diğer isimlerin, bir değişiklik olmadığı takdirde yarın CHP Gazipaşa İlçe Örgütü’nde tanıtım toplantısı yapılacak. Aday adaylıklarına ilişkin ilk açıklamalarını bu toplantıda yapmaya hazırlanan CHP’li isimler, partililerle bir araya gelip hedeflerini açıklayacak ve destek isteyecekler. 


SANDIK MUAMMASI
CHP’de önseçim yapılacak mı? Özellikle Gazipaşa’da bu soru çok merak ediliyor. Sandık konulması durumunda aday adayları arasında yaşanacak yarış büyük bir heyecana sahne olacak. 2019 yılında AK Parti’den geri kazanılan Gazipaşa Belediyesi’ni kaybetmemek için seçime doğru bir adayla gidilmesi gerektiğini savunan CHP tabanı, en doğru adayın da önseçimle belirleneceğine inanıyor. 31 Mart seçimini kazanmak için önseçimin önemli olduğuna dikkat çeken CHP’li seçmenler, önseçimde çıkacak sonuçla partide birlik ve beraberliğin sağlanabileceğine vurgu yapıyor. >Selçuk ÖZTÜRK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27