CHP ve ADD’den alternatif kutlama

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Örgütü ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gazipaşa Şubesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle alternatif çelenk sunma töreni düzenledi.

SİYASET 20.05.2023 18:11:00 0
CHP ve ADD’den alternatif kutlama

Resmi törenin ardından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programa CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ADD Gazipaşa Şube Başkanı Av. Hasan Coşkun, Gençlik Kolları Başkanı Kerim Ercan Şanlı, kadın kolları yönetimi ve partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından CHP ve ADD yöneticileri tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. 

Törende, konuşma yapan CHP Gençlik Kolları Başkanı Şanlı, “Atatürk, en büyük eserim dediği Cumhuriyet'i demokratik, laik, sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ni Türk gençliğine emanet etmiştir. Türk gençliği bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Atasının emanetine Cumhuriyet'e sahip çıkacak, O'nun gösterdiği hedef olan çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarılması için üstüne düşen görevi yerine getirecektir. Buna yürekten inanıyoruz. Birlik, beraberlik içinde birbirine sevgi ile yaklaşan, iyi eğitim almış, teknolojik kabiliyetlerle donatılmış Türk Genci ülkemizi en iyi şekilde geleceğe taşıyacaktır. Bayrağımız hür olarak vatan toprakları üzerinde dalgalanıyorsa, bunu borçlu olduğumuz büyük önder Atatürk başta olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlık diliyor, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı sevgi, saygıyla kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 


Anahtar Kelimeler: alternatif kutlama