CHP İSTİŞARE YAPTI

CHP Gazipaşa İlçe Yönetimi, Antalya’da düzenlenen “Sandık ve Seçim Güvenliği”  ve “Örgütlenme ve Yol Haritası” konulu toplantıya katıldı.

SİYASET 28.11.2022 17:45:00 0
CHP İSTİŞARE YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı, 2023 seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte çalışmalarına hız verdi. Bir yandan saha çalışmalarını sürdüren CHP, diğer yandan parti içi eğitim programlarını devreye soktu. Sandık ve seçim güvenliğine büyük önem veren CHP, bu kapsamda CHP İl Başkanlığı’nın düzenlediği “Sandık ve Seçim Güvenliği”  ve “Örgütlenme ve Yol Haritası” toplantısını gerçekleştirdi. Antalya’da yapılan toplantıya İl Başkanı Nuri Cengiz ve il yöneticileri, CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Yavuz ve yönetimiyle birlikte diğer 18 ilçeden parti yöneticileri katıldı.

“TÜM YOL ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM”

Partinin önde gelen isimlerinin de katıldığı toplantı hakkında kendisine ait hesaptan bilgi veren İl Başkanı Cengiz, “İl yöneticilerimiz,  İlçe başkanları ve yönetimleri, Kadın Kolları MYK üyemiz Bahar Önal, İl Kadın Kolları Başkanımız ve yönetimi, ilçe kadın kolları başkanlarımız, İl Gençlik Kolları Başkanımız ve ilçe gençlik kolları başkanımız ile birlikte; adım adım iktidara giderken “Sandık ve Seçim Güvenliği”  ve “Seçim Stratejileri ve yol Haritası” konulu toplantımızı gerçekleştirdik. Tüm yol arkadaşlarıma; şahsım ve il örgütüm adına teşekkür ederim” dedi.

“BİZ HEP BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”

Toplantıya ilişkin Gazipaşa İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada ise, “Antalya İl Başkanlığımızın düzenlediği ve 19 İlçemizin bulunduğu çalıştayımıza Gazipaşa İlçe Örgütü olarak Gazipaşa İlçe Başkanı Yavuz Demir ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte katılım sağladık. Biz hep birlikte güçlüyüz! Geliyor gelmekte olan!” ifadelerine yer verildi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27