CHP İLÇE KONGRELERİ TAMAMLANDI

ANTALYA’DA ağustos ayı başında başlayan CHP ilçe kongreleri, geçtiğimiz gün tamamlandı. Gözler, tarihi CHP Genel Merkezi tarafından belirlenecek CHP Antalya İl Başkanlığı Kongresi’ne çevrildi.

SİYASET 7.09.2023 19:16:00 0
CHP İLÇE KONGRELERİ TAMAMLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı, 19 ilçede yapılan kongrelerin ardından ilçe kongrelerini tamamladı. Ağustosta başlayan ilçelerdeki kongre süreci, Serik ilçe kongresinin yapılması ile sona erdi. Gözler, tarihi CHP Genel Merkezi tarafından belirlenecek CHP Antalya İl Başkanlığı Kongresi’ne çevrildi. Antalya’da büyük heyecana sahne olacak il kongresinin 20 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında yapılması bekleniyor. Yapılan kongrelerin öncesinde CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, il başkan adayı olduğunu açıklamıştı. Cengiz’in karşısına kimin veya kimlerin il başkan adayı olarak çıkacağı şimdiden merak konusu oldu.

 

“KENTİMİZE VE ÜLKEMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUZ”

CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, ilçelerde tamamlanan kongrelerin ardından bir açıklama yaptı. Kongrelerde başkan seçilen ilçe başkanlarına başarı dileyen Cengiz, kongrelerin; birlik ve beraberlik içerisinde sonlandığına dikkat çekti. Başkan Cengiz, “19 İlçemizde olağan ilçe kongrelerimizi birlik ve beraberlik içerisinde sonlandırmış bulunuyoruz. Öncelikle 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde büyük bir emek ve özveri gösteren ve gerçekleşen kongrelerimizde parti bayrağımızı yeni başkanlarımıza devreden ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine tüm emekleri için teşekkür ediyoruz. Görevine devam eden ve yeni seçilen ilçe başkanlarımız ve yönetimlerine ise çıktıkları bu yeni yolda başarılar diliyor ve kutluyorum. Kongrelerimizin partimize, kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi. 

 

İŞTE CHP’NİN ANTALYA’DAKİ İLÇE BAŞKANLARI

Gazipaşa’da 25 Ağustos’ta yapılan CHP Gazipaşa İlçe Kongresi’nde Eczacı Fahri Oğuz, CHP’nin Gazipaşa’daki yeni ilçe başkanı olmuştu. Ağustos ayının başında başlayan ve geçtiğimiz gün tamamlanan ilçe kongrelerinde, Gökhan Ölmez Kepez İlçe Başkanı, Hasan Şahin Muratpaşa İlçe Başkanı, Demet Meral Gündüz Konyaaltı İlçe Başkanı, Veli ÇotDöşemealtı İlçe Başkanı, Kenan Yıldız Aksu İlçe Başkanı, Oykun Başar Manavgat İlçe Başkanı, Şakir Aydın elmalı İlçe Başkanı, Bülent Kandemir Alanya İlçe Başkanı, Şeref Çimen Serik İlçe Başkanı, Adem Barış Kemer İlçe Başkanı, Fahretdin Karagöz Kumluca İlçe Başkanı, M. Hakan Caner Demre İlçe Başkanı, Uygar Çarban Finike İlçe Başkanı, M. Vural Arıkan Kaş İlçe Başkanı, Bülent Ülker İbradı İlçe Başkanı, M. Türker Eren Gündoğmuş İlçe Başkanı, İsmail Karadeli Korkuteli İlçe Başkanı, Mustafa Soylu Akseki İlçe Başkanı olarak seçildi. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: KONGRELERİ TAMAMLANDI