Tarih: 06.08.2024 09:29

CHP GENÇLİĞİNDE KARADUMAN DÖNEMİ

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 17. Olağan Gazipaşa İlçe Gençlik Kolları Kongresi 4 Ağustos Pazar günü Gazipaşa Belediye Kültür Merkezinde gerçekleşti. Yunuscan Karaduman, Selahattin Güven ve Meriç Uğur isimlerinin başkanlık için yarıştığı kongreyi, Yunuscan Karaduman kazandı. Pazar günü saat 10.00’da başlayan kongre, başkan adaylarının yaptığı konuşmalarla devam etti. Konuşmaların ardından kongrenin divan heyeti seçildi. İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşuna durulmasının ardından kongrenin gündem maddeleri görüşüldü. Saat 12.00’de başlayan oy verme işlemi saat 18.00’de sona erdi. 


Saat 18.00’de açılan sandıklarda oy sayım işlemi başladı. 165 geçerli oyun kullanıldığı kongrede Yunuscan Karaduman 65, Selahattin Güven 55 ve Meriç Uğur 45 oy aldı. Kongrede üyelerin çoğunluk oyunu alan Yunuscan Karaduman, CHP Gazipaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanı oldu.


Kongrede konuşma yapan CHP Gazipaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunuscan Karaduman, “Çalışmak isteyen herkesin görev alacağı, tüm partili gençlerin yönetime katılacağı bir örgüt olacağız. Herkes deneyim kazanacak ve bir sonraki dönemin yöneticileri bu komisyonlardan gelecek. Partimize kurumsal bir kimlik kazandıracağız. Bayrağı her seferinde daha ileriye taşıyacak kadroları bu şekilde yetiştireceğiz. “Çalıyor ama çalışıyor” zihniyeti ile yolsuzluğun ayıplanmadığı, liyakatin önemsenmediği, insan haklarına ve hukuka önem verilmeyen, suçun ve suçlunun övüldüğü, yani cahilliğin kol gezdiği ülkemizde; barışla, adaletle, hukukla, liyakatle yönetmek isteyen bizler, ayrışarak değil birleşerek büyüyeceğiz. Atatürk’ün “En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır” sözünün ışığında Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını kuracağız” şeklinde konuştu.  


İŞTE YÖNETİMİ
Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Yunuscan Karaduman’ın yönetiminde Burak Çağrı Yaş, Erdoğan Efe, Yaşar Uğur Toksöz, Deniz Özel, Fuatcan Karabulut, Cem Bozkurt, Taylan Baysal, Emine Akın, Funda Solmaz ve Fatma Yılmaz yer aldı. 


İL DELEGELERİ 
CHP Gençlik Kolları İl Delegesi seçilen isimler ise şu şekilde: Yunuscan Karaduman, Mete Kaya, Umut Uysal, Burak Çağrı Yaş, Münir Kaplan, Ata Kaya, Meriç Uğur ve Selehattin Güven.


Kongreye, CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, CHP Gazipaşa Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı. >Selçuk ÖZTÜRK

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —