ÇEYREK FİNAL BUGÜN!

ÇEYREK FİNAL BUGÜN!

.

2023-2024 Futbol Sezonu Doğu Grubunda U-15 kategorisinde mücadele eden ilçedeki temsilcimiz 1922 Gazipaşa Spor Kulübü, Pazar günü Antalya’da yapılan play-off müsabakalarında rakibini yenerek bugün yapılacak çeyrek finale katılmaya hak kazandı.
 

2023-2024 Futbol Sezonu Doğu Grubu U-15 kategorisinde mücadele ederek üst üste 2 yıl namağlup şampiyon olan 1922 Gazipaşa Spor Kulübü, ilçemizi gururlandırmaya devam ediyor.  Ligin en fazla gol atan ve en az gol yiyen takımı unvanlarını kazanan 1922 Gazipaşa Spor Kulübü, pazar günü Antalya’da oynanan play-off’da 1-1 biten biten müsabakada rakibini penaltı atışlarıyla yenerek çeyrek finale yükselmeyi başardı. Bugün yapılacak çeyrek final mücadelesinde Çisem Gençlik Spor Kulübü ile karşılaşacak olan takım, bu maçı da kazanması halinde yarı finale yükselecek.
 

“ÇEYREK FİNALDE BAŞARILAR”
Çeyrek final maçında takıma başarılar dileyen Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, “Gazipaşa’da ilklerin takımı olarak bilinen 1922 U-15 takımımız gururlandırmaya devam ediyor. Bu başarıda emeği geçen başta velilerimiz olmak üzere, sporcularımıza, antrenörlerimiz Sami Ünlü ve Fatih Yılmaz’a, Kulüp Başkanımız İsa Şahiner’e, yöneticimiz Mehmet Alkan’a ve sponsorumuz Özel 7 Bilim Koleji Müdürü Salman Tuşgül’e teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE



Anahtar Kelimeler: ÇEYREK FİNAL BUGÜN!