CEYLAN İDDİALI GELİYOR

GAZİPAŞA’DA muhtar adayları arasında kıyasıya rekabet devam ederken Çobanlar Mahallesi Muhtar Adayı İlhan Ceylan, seçim hakkında konuşarak mahallesi için görüşlerini dile getirdi.

GÜNDEM 22.01.2024 10:16:00 0
CEYLAN İDDİALI GELİYOR

Çobanlar Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıklayan İlhan Ceylan, mahallesi için gerekli olanları projelerle tasarlayıp gidereceğini belirterek; “Mahallemiz adına hayat şartlarını reformist edecek olup, göreve seve seve hazırım” dedi.


“MUHTAR ADAYI, HALK VE KURUMLAR ARASINDA KÖPRÜ OLMALIDIR”
Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili konuşan Çobanlar Mahalle Muhtar Adayı İlhan Ceylan; “31 Mart’ta gerçekleşecek olan mahalli idareler seçiminde vatandaşlarımız sandık başına gidip oyunu kullanarak demokrasiyi tayin edecektir. Demokrasiyi tayin ederken neye dikkat etmesi gerektiği, adayın layık olup olmadığını halkımız kendi ferasetiyle değerlendirip mahalli idareler yönetimini tayin edecektir. Adayların seçim öncesi halkla birebir görüşerek yönetime talip olduklarını ilan edeceklerdir. Seçim öncesi seçim vaatleri tutarlı olmalıdır adayların. Tabi ki seçim vaadini verirken farfaralığa ve başarılamayacak seçim vaatlerinin verilmesini doğru bulmuyorum. Bir muhtar adayı olarak köyümüzün ihtiyacı olan çalışmaları kazandırma, mamur edilmesi asli görevlerinden biri olmalıdır. Bu kazanımları elde etmek için bir adayın halkla ve kurumlar arasında köprü olması, azimli olması bir adayın vasıflarından biri olmalıdır. Bu doğrultuda mahalli idareler seçiminde muhtar adaylığını üstlenmek ve mahallemiz adına hayat şartlarını reformist olarak göreve seve seve hazırım.” dedi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: CEYLAN İDDİALI GELİYOR