CEYLAN: DEMOKRASİ SEÇİMİ İSTİYORUM

GEÇTİĞİMİZ aylarda Çobanlar Mahallesi’ne Muhtar Adaylığını açıklayan İlhan Ceylan, seçim için iddialı olduğu vurgularken, adayların birbirine karşı saygı duyduğu bir demokrasi seçimi olması temennisinde bulundu.

GÜNDEM 8.03.2024 09:36:00 0
CEYLAN: DEMOKRASİ SEÇİMİ İSTİYORUM

Çobanlar Mahallesi Muhtar Adayı İlhan Ceylan, mahallesi için tasarladığı projeler doğrultusunda en iyi hizmetleri vereceğini belirterek 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerin, tam bir demokrasi şöleninde gerçekleşmesini dileyerek; “Birbirimize karşı centilmence ve saygı sınırları içinde olacağımız iyi bir demokrasi süreci olmasını temenni ederim” dedi.


“ÇOBANLAR’I İYİ BİR VİZYONA KAVUŞTURACAĞIZ”
Muhtar adaylığı hakkında konuşan Ceylan; “Çobanlar Mahallesi’ne muhtar adayı olduğum günden beri mahallemizi en ince detayına kadar inceleyerek görünmeyen sorunları tespit etmek için çabalıyorum. Bildiğimiz sorunları zaten çözeceğiz. Mahallemizi daima ileri taşımak için projeler üretmeye devam edeceğiz. Ekip arkadaşlarımla beraber daha yaşanabilir bir mahalle için yolumuza devam edeceğiz. Çobanlar’ı iyi bir vizyona kavuşturacağız. Tasarladığımız projeleri muhtar seçilip icraata dökmek için mahallelimin desteğini bekliyorum” ifadelerini.


“SANDIK BAŞINA GİDEREK DEMOKRASİYİ TAÇLANDIRACAĞIZ”
Seçim gündemine dair konuşan Ceylan, yerel seçimlerin önemini vurgulayarak; “Cumhuriyet’in en önemli kazanımlarından biri seçme ve seçilme hakkıdır. İlk yerel seçim tarihi 17 Kasım 1963’de Belediye Başkanlığı seçimi ve 12 Kasım 1933’de Muhtarlık seçimi ile başlayan Mahalli İdareler Seçimi, halkımızın feraset ve vizyonu ile süregelmektedir. 2024 Mahalli İdareler Seçimi’nde sandık başına giderek demokrasiyi taçlandıracağız. Halkımızın iradesi, sosyal yaşam ve refahının belirleyici unsurlarını oluşturacaktır. Demokrasinin birinci basamağını oluşturan yerel seçimler, hiç kuşkusuz en manidar seçimlerdir. Seçim sürecinden sonra seçilmiş yerel yöneticilerin mahallelerimizi, ilçelerimizi ve ülkemizin her bucağını halkımız için hiç şüphesiz bayındır girişimlerinin ve modern çalışmalarının inisiyatifini alacaklardır. Çünkü seçilme yoluna çıkan ve kendini hizmete adayan bir kişi ancak cesaretli, ahlaklı ve faziletlidir. 


ADAYLARA BAŞARI DİLEDİ
Mahalli idareler seçim öncesinde tüm siyasi parti belediye başkan adaylarına, meclis üyesi adaylara ve mahalle muhtarı adayları ile azalarına seçim öncesinde, seçimde ve sonrasında kolaylıklar dileyerek başarı temennisinde bulunuyorum. Birbirimize karşı centilmence ve saygı sınırları içinde iyi bir demokrasi seçim süreci olmasını temenni ederim” ifadelerini kullandı. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27