ÇETİNETR RAKİPLERİNE FARK ATTI

CUMHURİYET Mahallesi’ne yeniden aday olan ‘Yüzbaşı’ lakaplı Mustafa Çetiner, 31 Mart yerel seçimlerinde en yakın rakibine 300 fark atarak tekrar muhtar seçildi.

GÜNDEM 3.04.2024 10:16:00 0
ÇETİNETR RAKİPLERİNE FARK ATTI

2019’da yapılan yerel seçimlerinde Gazipaşa’nın en kalabalık mahalleleri arasında yer alan Cumhuriyet Mahallesi’ne muhtar seçilen Mustafa Çetiner, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde de yeniden mahallesine muhtar adayı olmuştu. İlçede seçim sürecinde “Hizmet İçin, Millet İçin Yeniden” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Yüzbaşı lakaplı Mustafa Çetiner, seçimde diğer muhtar adayları Ali Güven, Sabriye Kırıcı, Ali Çetin ve Muhammet Balçık ile yarıştı. En yakın rakibine 300 fark atan Çetiner, Cumhuriyet Mahallesi’nin yeni muhtarı seçildi.
 

“VERDİĞİM SÖZLERİN ARKASINDAYIM”
Seçmenlerine şahsına oy verdikleri için teşekkür eden Çetiner “Öncelikle 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan yerel seçimlerde şahsıma muhtarlık görevini layık gören tüm seçmenlerime teşekkür ederim. Geçen seçimde olduğu gibi mahallem bu seçimde de bana ve ekime güvendi. Ben de onların güvenini boşa çıkarmayacağım. Seçim sürecinde ne söz verdiysem hepsinin arkasındayım. Mahallemize yeni hizmetlerin ulaşması ve mevcut yatırımların tamamlanması için bu yola çıktık. Beş yıldır sürdürdüğümüz hizmetlerle mahallemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için elimizden gelen gayreti gösterdik. Yine mahallemizin gelişimi ve güzelleşmesi için aynı şevkle hizmetlerimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: ÇETİNETR RAKİPLERİNE