ÇETİNER, CUMHURİYET’E YENİDEN ADAY

2019 seçimlerinde Cumhuriyet Mahallesi’ne muhtar seçilen Mustafa Çetiner (Yüzbaşı), yeni dönemde de mahallesine hizmet vermek için aday olduğunu açıkladı.

GÜNDEM 6.02.2024 09:17:00 0
ÇETİNER, CUMHURİYET’E YENİDEN ADAY

31 MART Mahalli İdareler Seçimleri’nin heyecanı devam ederken, muhtar adayları da kendilerini göstererek sahaya inmeye devam ediyor. 2019 seçimlerinde Cumhuriyet Mahallesi’ne muhtar seçilen ve ilçe halkı tarafından “Yüzbaşı” olarak bilinen Mustafa Çetiner, mahallesine hizmet etmek ve gönüllerde yer edinmek için muhtarlık görevine yeniden talip olduğunu açıkladı. Yeni dönemde de mahallesi için en iyi hizmeti vermeye hazırlanan Çetiner, mahalle sakinlerinin desteğini bekliyor.


“CUMHURİYET MAHALLESİ’NİN GELİŞİM SEVİYESİNİ ARTTIRACAĞIZ”
Adaylığı hakkında konuşan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı ve yeni dönem Muhtar Adayı Mustafa Çetiner (Yüzbaşı); “5 yıldır muhtarı olarak görevde bulunduğum Cumhuriyet Mahallesi’nin muhtarlığına yeniden talibim. 5 yıl boyunca yaptıklarım, 31 Mart yerel seçiminden zaferle çıktıktan sonra iddialı şekilde devam edecek. Mahallemin huzur ve güvenliği için çalışmalarıma ara vermeden devam edeceğim ve yeni dönemde de muhtar olarak hizmet vermeye devam etmeyi umuyorum. 5 yıl boyunca mahalle sakinlerimizin sorunlarını dinleyerek çözüm üretmeye çalıştık. Mahallemizde bulunan sorunları tespit ederek projeler çizdik. Muhtarlık görevim gereğince mahallelilerim arasında ayrım yapmaksızın herkesi dinledim ve herkesin taleplerini değerlendirerek, hizmet vermek için çabaladım. Cumhuriyet Mahallesinin gelişim seviyesini arttıracağız ve ne gerekiyorsa fazlasını yapmaya gayret edeceğiz. 5 yıl daha Cumhuriyet’te muhtar olarak beni görmek isteyen ve hizmete doymak isteyen herkesin desteğine talibim. Bu süre içinde yanımda olup beni destekleyen ve arkamda duran herkese teşekkür ederim” dedi. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27