Tarih: 09.06.2023 11:27

ÇETİN’DEN DOĞAN’A TEŞEKKÜR

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, 13. Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren Gazipaşa’ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Çetin, İlçe Binasında yapılan toplantıda ilçe teşkilatlarına, Cumhur İttifakı paydaşlarına ve Gazipaşalılara teşekkür etti.

AK PARTİ Antalya İl Başkanı Ali Çetin, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin tamamlanmasının ardından teşekkür ziyaretlerine başladı. Başkan Çetin, 14 Mayıs’ta yüzde 41,50 olan Gazipaşa’nın oyunu Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde yüzde 43.84’e yükselterek destek veren Gazipaşa’yı ziyaret etti.

“BÜYÜK BİR ZAFERE ULAŞTIK”

Ak Parti Gazipaşa İlçe Binasına Toplantı Salonu’nda İlçe Başkanı Ali Doğan, Kadın Kolları Başkanı Ümmü Oğuz, Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Emre Kaya ve partilileri ile bir araya gelen Başkan Çetin, destekleri için yol arkadaşlarına teşekkür etti.

“28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı 13. Cumhurbaşkanı yapmanın sevincini yaşadıklarını ifade eden İl Başkanı Ali Çetin, “Teşkilatlarımıza teşekkür ziyaretlerimiz devam ediyor. Bugün Gazipaşa İlçe Teşkilatımızla bir araya geldik. Özverili çalışmalarından dolayı yol arkadaşlarımızı tebrik ettik. 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde canla başla çalışan ilçe teşkilatımıza, Cumhur İttifakı paydaşlarımıza, her şeyden önemlisi gösterdikleri büyük teveccühle bizleri sahada ve sandıkta bir an olsun yalnız bırakmayan Gazipaşalı hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

TÜRKİYE İSTİKRARIN YANINDA OLDU”

İl Başkanı Ali Çetin, açıklamasına şöyle devam etti: “Güzel bir seçim sürecini atlattık. Ben göreve 24 Ocakta geldim. Hayırlı olsun diyenlerle arkasından asrın afetiyle karşılaştık. O süreci beraberce yürüttük atlattık. Ev sahipliği yaptık. Üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Ardından 10 Mart’ta cumhurbaşkanımızın başvurusuyla başlayan resmi süreç 14 Mayıs seçim takvimi başladı. Bu süreci de beraberce yürüttük, yönettik. Allah yardım etti, bizlerden gayret ettik, hep beraber el birliğiyle Gazipaşa’dan Kaş’a 19 ilçemizde ilçe teşkilatlarımızın başarılı performansıyla ilk tur olan 14 Mayıs’ta büyük bir zafere ulaştık. Birinci turda seçimi hangi yönden incelersek inceleyelim AK Parti’nin, Cumhur İttifakı’nın ezici üstünlüğü ile hem meclis aritmetiği hem de cumhurbaşkanlığı oylaması aslında ilk turda sonucu vermişti. Yasa gereği yüzde 50+1’e ihtiyacımız vardı, bunu da konuşmuştuk parti olarak. Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi ilk turda bize yüzde 50+1’i almamıza müsaade etmedi.”

İl Başkanı Ali Çetin, Cumhur İttifakı’nda yer alanların birbirine kenetlendiğini anlatarak, “Ama şunu gördük ki Türkiye’de hâlâ istikrarın, ümidin ışığını AK Parti’de ve Cumhur İttifakı’nda gören vatandaşlarımız 3 milyon gibi büyük farkla AK Parti’nin yanında olduğunu, hizmetlerin devamını istediğini istikrardan yana olduğunu gösterdi. Meclis aritmetiğinde Millet İttifakı hesap uzmanı da olunca adayları, hesapları kitapları çok iyi yaptık deyip kendilerince bu işi açık ara farkla azıcık bir çoğunlukla, mecliste müthiş bir milletvekili sayısı ile alacaklarına inanmışlardı kendileri. Böyle düşündüler, milleti böyle inandırmaya çalıştılar.” dedi.

“MİLLETİMİZ OYUNUN FARKINDAYDI”

Başkan Çetin, “Ama milletimiz oyunun farkındaydı. Hiçbiri birbirine benzemeyen bu unsurların yan yana gelmesini, yanlarına birilerine eklemelerini, sağına soluna, birini katmanlarını fark ediyordu. Yanlarına eklenen vatan millet düşmanlarının da olduğunu görünce safını birçok insan belli etti. Onlara oy verdiğini bildiğimiz dostlarımızı da demek ki ikna edemedim, anlatamadık, oylarını alamadık ama en azından onlar da bu saha çalışmasında Türkiye’nin her yerinde gördük ki, 19 ilçemizde de gördük; hiçbir şekilde oy verdikleri, sandıkta oy attıkları partilerine sahip çıkan bir çalışma sahada yapılmadı, savunmadılar, destek vermediler. Saha çalışmasında her yerde biz vardık. Sahada, çarşıda, pazarda, sanayide, esnafta, dükkanda, milletin yanında her yerde biz vardık. Bugün de bu haklı zaferin, haklı kazancın heyecanını, coşkusunu beraberce yaşayalım, bir araya geldik” dedi.

“19 İLÇEMİZE TEŞEKKÜR ETMEMİZ LAZIM”

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin açıklamasının devamında şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımızın Antalya’daki siyasi temsili olarak; vekilimizi, bakanımızı beklemeden dedik ki; biz teşkilat başkanıyız ve teşkilatlarımızla bir araya gelmemiz lazım. 19 ilçemize hızlıca bir teşekkür etmemiz lazım dedik. Bugün Gazipaşa’ya geliş sebebimiz de tamamen teşekkürdür. Tüm ilçelerimizi geziyoruz. Seçimlerde tarihe geçecek bir vazife aldınız. Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye’nin yeni Türkiye yüzyılında isminizi altın harflerle bu tarihe yazdı. Bu süreçte bütün katkılarınızla, gece gündüz yaptıklarınızla, emeklerinizle maddi manevi her türlü yanımızda oluşunuzla, başkanımın huzurunda tüm teşkilat mensuplarımıza, Cumhur İttifakı paydaşlarımıza, bizimle omuz omuza yürüyen tüm Cumhur İttifakı mensubunun teşkilat başkanlarına, ilçe başkanlarına, bize destek veren mensuplarına, çorbada bizim de tuzumuz bulunsun diyen tüm Gazipaşalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. 

19 ilçede benim gözlemlediğim; Gazipaşa ve diğer ilçelerimizde de böyleydi kadınlarımızın ekstra bir emeği var. Onlar daha tatlı dilliler daha rahat dolaşıyorlar evleri. Çalışmaları daha verimli oluyor. Bize onların katkısı şüphesiz ki hepimizden daha fazlaydı. Tekrar Kadın Kolları Başkanımızın yanında tüm kadınlarımıza, yanında onlara destek verenlere hepinize teşekkür ediyorum. 

Gençlik Kollar Başkanımız ve Gençlik Kollarımız da bizim yüzümüzü aldılar. Gece gündüz ilçe başkanımızın emrinde oldular. Bu konuda da Gençlik Kolları Başkanımıza ve onunla beraber tüm gençlere, onlarla yol yürüyenlere hepinizin teşekkür ediyorum. 

İlçe Başkanıma özel olarak teşekkür ediyorum ve İlçe Başkanımın yanında onunla beraber yol yürüyen arkadaşlarımıza, ana kademede bulunan herkese, gönül veren ve yardımcı olan herkese, ekibe, özellikle başkanıma, hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum.”>Vildan RENDE

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —