ÇETİN’DEN BİR MADALYA DAHA

ADANA’DA Yüreğir Belediyesi ev sahipliğinde yapılan Çukurova Enduro Motosiklet Kulübü tarafından düzenlenen yarışlara katılan Gazipaşalı motosiklet sporcusu Mehmet Çetin, prestij gurubu yarışlarında 3’üncü oldu.

GÜNDEM 1.11.2023 12:45:00 0
ÇETİN’DEN BİR MADALYA DAHA

Çukurova Enduro Motosiklet Kulübü (ÇEMK), Cumhuriyetin kuruluşunun 100’üncü yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolaysıyla 28-29 Ekim tarihilerinde “Cumhuriyet Bayramı SuperEnduro Festivali” düzenlendi. Yüreğir Belediyesi ev sahipliğinde yapılan festivalde, enduro yarışları nefes kesti. Hobi, veteran, usta ve en iyiler prestij gurubu yarışçılarını bir araya getiren SuperEnduro Festivali’ne 70’i aşkın sporcu katıldı. Gazipaşa Belediyesi ana sponsorluğunda yarışlara katılan Gazipaşalı motosiklet sporcusu Mehmet Çetin, prestij gurubu yarışlarında kıyasıya mücadele etti. Zorlu yarışı başarıyla tamamlayan Çetin, 3’üncü oldu. Geçtiğimiz hafta Kemer’de düzenlenen yarışta gümüş madalya alan Çetin, Adana’dan da bronz madalya ile döndü. Yarışlarda dereceye giren sporculara ise para ve yağ ödülü verildi.

 

“KÜRSÜYE ÇIKIP GAZİPAŞA’YI TEMSİL ETMEK BENİ MUTLU ETTİ”

Yarışta birinci olamadığı için üzgün olduğunu dile getiren Çetin, “70’i aşkın sporcunun katıldığı “Cumhuriyet Bayramı SuperEnduro Festivali” yarışlarından 3’üncü olarak ilçeye döndüm. Yarışı daha iyi noktada bitiremediğim için içim biraz buruk ama yarış sonunda kürsüye çıkıp Gazipaşa’yı temsil etmek beni mutlu etti. Önümüzdeki yarışlardan daha iyi sonuçla ayrılmak için çalışmalarıma devam edeceğim. Aldığı kupam, tüm çocuklara ve Cumhuriyete armağan olsun” dedi. Çetin, kendisine sponsorluk desteği veren herkese teşekkür etti. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: ÇETİN’ MADALYA