ÇETİN İDDİALI GELİYOR

CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Adaylığını açıklayan Ziraat Mühendisi Yavuz Çetin“Partimizi tekrar şahlandırmak için çıktığımız başkanlık yürüyüşümüze devam etmekteyiz” dedi.

SİYASET 17.07.2023 12:27:00 0
ÇETİN İDDİALI GELİYOR

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Örgütü’nde kongreler öncesi delege seçim takvimi işliyor. 11 Temmuz’da başlayan mahalle delege seçimleri, 20 Temmuz’a kadar devam edecek. Parti içinde gerçekleşen seçimlerin heyecanı sürerken, CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Adaylığını açıklayan Ziraat Mühendisi Yavuz Çetin hakkında adaylıktan çekildiği yönde iddiaların ortaya atıldığı ileri sürüldü. Söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade eden CHP Gazipaşa İlçe Başkan Adayı Yavuz Çetin, “Partimizi tekrar şahlandırmak için çıktığımız başkanlık yürüyüşümüze devam etmekteyiz” diyerek, adaylıktan çekilmediğinin altını çizdi. 

“YÜRÜYÜŞÜMÜZE DEVAM ETMEKTEYİZ”

“Parti ahlakım gereği mahalle delegelerinin kendi kendisini seçmesi gerektiğine ve müdahil olmamam gerektiğine inanmaktayım” diyen Çetin, “Her bir üyemiz kendi özgür iradesi ile seçimini yapmalıdır. Seçilen delegelerimiz parti için en iyisini ancak özgür olurlarsa seçebilecekler kanaatindeyim. Seçim sonrasında bu örgütü tekrar şahlandırmak için tüm seçilmiş delegelerimiz ile bizzat görüşüp neden bu göreve talip olduğumuzu ve neler yapmak istediğimizi anlatacağım. Örgütün her kademesinde görev almış bir kardeşiniz olarak bu örgüt nasıl birleşir çok iyi biliyorum ve bu yüzden herkesi kucaklayarak, başkanlık yürüyüşümüze devam etmekteyiz” dedi. 

HAYATI CHP İÇİNDE GEÇTİ

Çocuk yaşta Cumhuriyet Halk Partisi için mücadele etmeye başlayan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Gazipaşa İlçe Koordinatörü Ziraat Mühendisi Yavuz Çetin, Gazipaşa’da CHP Gençlik Kolları Başkanlığı, parti yöneticiliği gibi görevlerde bulundu. Şehir dışında da parti için aktif olarak çalışan Çetin, lise komisyon başkanlığı, gençlik kolları genel merkez eğitmenliği, Kayseri Talas ve Kayseri il yöneticiliği, 2014 yılında yapılan Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde seçim komitesi başkanlığı yaptı.  Kılıçdaroğlu Gönüllüleri temsilciliği de yapan Çetin, Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Gazipaşa İlçe Koordinatörlüğü görevine devam ediyor. Parti tabanı ve yeni üyeler tarafından da sevilip saygı gören Çetin, CHP içinde gençlerin örgütlenmesinde büyük emek sarf etti. Adaylığını açıklamasıyla birçok kesimden olumlu görüşünü alan Çetin’e, parti içinde destek çığ gibi büyüyor. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: ÇETİN İDDİALI GELİYOR