CEM KOTAN GAZİPAŞA’YI ZİYARET ETTİ

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Gazipaşa’da partililerle buluşup Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı ziyaret etti.

GÜNDEM 13.09.2024 03:24:00 0
CEM KOTAN GAZİPAŞA’YI ZİYARET ETTİ

31 Mart seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Konyaaltı Belediye Başkanı seçilen Cem Kotan, Gazipaşa’ya ziyarette bulundu. İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkanlığını ziyaret eden Başkan Kotan, CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz, Kadın Kolları Başkanı Saniye Güven, Gençlik Kolları Başkanı Yunuscan Karaduman, parti yöneticileri ve meclis üyeleri tarafından karşılandı. Parti binasında partililerle bir araya gelen Kotan, burada yaptığı konuşmada, 31 Mart seçimlerinde tüm Türkiye’de büyük bir başarıya imza attıklarını dile getirerek, “Partimiz, büyümeye ve güçlenmeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi, iktidar yolunda emin adımlarla yürüyor. Partimiz, bizler ve sizlerin gayretli çalışmasıyla Cumhuriyetin 2’nci yüzyılında iktidar olacak. Bunu birlikte başaracağız” dedi.  

 

OĞUZ, KOTAN’A TEŞEKKÜR ETTİ 

Yapılan konuşmaların ardından partililerle sohbet eden Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz’la birlikte partililerin taleplerini dinledi.  

CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz ise, Başkan Kotan’a ziyaretleri için teşekkür ederek, “Konyaaltı Belediye Başkanımız Cem Kotan’ı baba ocağımız ilçe örgütümüzde ağırladık. Gazipaşa’mızın ve Türkiye’mizin gündemini değerlendirdik” dedi. 

 

“YAPTIKLARIMIZ VE YAPACAKLARIMIZI KONUŞTUK” 

Parti binasında gerçekleşen ziyaretin ardından Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı ziyaret eden Kotan, Başkan Yılmaz’la birlikte her iki ilçede yapılan çalışmaları değerlendirdi. Ziyarette ayrıca iki belediye arasında yapılacak işbirlikleri de ele alındı. Ziyaret hakkında konuşan Başkan Kotan, “Gazipaşa Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’ı ziyaret ettik. Ziyaretimizde, Gazipaşa ve Konyaaltı’mız hakkında yaptıklarımız ve yapacaklarımızı konuştuk. Başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Halkımızın bizlere vermiş olduğu sorumluluk anlayışı içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

 

“KONYAALTI VE GAZİPAŞA’MIZLA İLGİLİ FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK” 

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ise, “Konyaaltı Belediye Başkanımız Cem Kotan’ı belediyemizde ağırladık. Başkanımızla Konyaaltı ve Gazipaşa’mızla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri için başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK 

 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: KOTAN GAZİPAŞA’ ZİYARET