ÇELİK’TEN OĞUZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

GAZİPAŞA Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik ve oda yöneticileri, CHP Gazipaşa İlçe Başkanlığına seçilen Fahri Oğuz ve yönetimini ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

SİYASET 7.09.2023 14:42:00 0
ÇELİK’TEN OĞUZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gazipaşa’da, 25 Ağustos’ta yapılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkanlığı Kongresi’nde başkan seçilen CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik ve oda yöneticileri parti binasında CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz ve yönetimini ziyaret etti. Oğuz ve parti yöneticilerini tebrik eden Çelik ve beraberindeki heyet, Oğuz ve yönetimine hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Yapılan ziyaretle ilgili konuşan Başkan Çelik, “CHP Gazipaşa İlçe Başkanlığına seçilen Fahri Oğuz ve yönetimini ziyaret ettik. Fahri Oğuz başkanımıza ve ilçe yönetimine hayırlı olsun diyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 

CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz ise, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik ve oda yöneticilerine teşekkür etti. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: ÇELİK’ HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ