Tarih: 08.08.2024 09:28

ÇELİK’TEN KAYMAKAM KORKUTATA’YA ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

2 Temmuz 2024 tarihli 187 sayılı Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile Gazipaşa Kaymakamı olarak ilçeye atanan Selami Korkutata, göreve başlamasının ardından kendisini tebrik etmek amacıyla ziyaret eden isimleri de makamında ağırlamaya devam ediyor. Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik de Kaymakam Selami Korkutata’nın makamına ziyaret gerçekleştirdi. 


“ÇİFTÇİLERİMİZ YARARINA FAALİYETLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ”
Başkan Çelik yaptığı nezaket ziyaretinde Kaymakam Korkutata’ya hayırlı olsun dileklerini iletip, oda olarak tüm kurumlarla uyum içerisinde çalıştıklarını, her fırsatta Ziraat Odasının hizmetleri ve ilçe ilgili genel konularda bilgi ve görüş alışverişlerinde bulunduklarını dile getirdi. Ziraat Odası’nın faaliyetleri hakkında Gazipaşa Kaymakamı Selami Korkutata’ya bilgi veren Çelik, “Gazipaşa Ziraat Odası olarak çiftçilerimiz ve üreticilerimiz yararına çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.


Karşılıklı sohbet ve istişare şeklinde süren ziyaretin sonunda ise Kaymakam Korkutata Başkan Çelik’e nezaket ziyareti için teşekkür ederek, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —