ÇELİK'TEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ZİRAAT Odası Başkanı Yusuf Çelik, Gazipaşa’ya geçtiğimiz günlerde ataması yapılan Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Korkmaz’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

GÜNDEM 28.12.2023 11:24:00 0
ÇELİK

Gazipaşa’da daha önce Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Tarık Korkmaz’ın Hakimler Savcılar Kurulu’nun 21 Aralık 2023 tarihli ve 2445 sayılı İdari Yargı Kararnamesi ile ilçeye Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanmasının ardından makamına yapılan ziyaretler sürüyor. Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik de Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Korkmaz’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziraat Odası’nın faaliyetleri hakkında Başsavcı Korkmaz’a bilgi veren Başkan Çelik “Tarihi ve doğal güzellikleriyle ün yapmış olan Gazipaşa aynı zamanda tarımsal potansiyeli ile de dikkat çeken bir ilçemiz. Gazipaşa Ziraat Odası olarak çiftçilerimiz ve üreticilerimiz yararına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diye konuştu.


GAZİPAŞA’NIN TROPİKAL MEYVELERİNİ TAKDİM ETTİ
Başkan Çelik, daha sonra Korkmaz’a Gazipaşa’da yetişen tropik meyvelerin bulunduğu meyve sepeti takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başsavcı Tarık Korkmaz ise, Çelik’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: ÇELİK' HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ