Çelik, Antalya’ya atandı

ALANYA Sosyal Hizmet Merkezi (SHM) Müdürü Ahmet Çelik, yeni bir göreve atandı. Çelik, dün Antalya İl Şube Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak yeni görevine başladı.

GÜNDEM 31.08.2024 13:49:00 0
Çelik, Antalya’ya atandı

Alanya Sosyal Hizmet Merkezi’nde yürüttüğü başarılı çalışmalarıyla her kesimin takdirini kazanan Alanya Sosyal Hizmet Merkezi (SHM) Müdürü Ahmet Çelik, kariyerine yeni bir sayfa açıyor. 9 yıl boyunca Alanya’da SHM Müdürü olarak ilçe halkına hizmet veren Çelik, yeni bir göreve atandı. Hizmet alanı daha da genişleyen Çelik, Bakanlık makamının takdiriyle Antalya İl Şube Müdürlüğü’ne Şube Müdürü olarak ataması yapıldı. Dün yeni görevine başlayan Çelik, artık il genelinde sosyal hizmet çalışmalarına yön verecek.

 

ÖDÜL MÜ CEZA MI?

Ahmet Çelik’in terfi ataması ise ilçede üzüntü ile karşılandı. Alanya için uzun yıllar emek veren ve işini layıkıyla yapan Çelik’in Bakanlık makamının takdiriyle yapılan terfi atamasının Alanya’ya yapılan bir haksızlık olduğu, Çelik’e ödül mü yoksa ceza mı verildiği yorumlarının yapılmasına neden oldu.

 

AHMET ÇELİK KİMDİR? 

Evli 2 çocuk babası olan Ahmet Çelik, 3 üniversite mezunu. Hacettepe Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı Güvenliği bölümlerini bitiren Çelik, 4 yıl Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde kurucu müdürlük yaptı. Çelik, Alanya İlçe Sağlık Müdürlüğü Ağız ve Diş Şube Müdürlüğü’nde aynı zamanda Sağlık –Sen Alanya İlçe Başkanlığı’nı da yürütürken Muğla Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı olarak atandı. Ardından Alanya Sosyal Hizmet Merkez Müdürü olarak 19 Ekim 2015’te göreve başladı. Burada 9 yıl görev yapan Çelik, son olarak Antalya İl Şube Müdürlüğü’ne Şube Müdürü olarak atanmasının ardından dün göreve başladı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: Çelik Antalya’ atandı