“ÇELENOĞLU OPTİK” AÇILDI

GAZİPAŞA’NIN genç girişimcilerinden Doğan Çelenoğlu (optisyen) tarafından düzenlenen törenle yeni bir işletme hizmete açıldı.

GÜNDEM 11.03.2024 11:41:00 0
“ÇELENOĞLU OPTİK” AÇILDI

Optisyen Doğan Çelenoğlu’nun sahibi olduğu “Çelenoğlu Optik” için dün Cuma namazının ardından açılış töreni gerçekleştirildi. İstiklal Mahallesi, Atatürk Caddesi Gazipaşa Belediyesi yanında bulunan işletmenin açılış kurdelesi, yapılan duanın ardından kesildi.

Açılışa, Gazipaşa İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüksel, İYİ Parti İlçe Başkanı Yunus Görgülü, CHP Gazipaşa Belediyesi Meclis ve Encümen Üyesi ve yeni dönem CHP Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa 1.sıra meclis üyesi adayı Ulaş Özgen, Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Emre Görgülü, CHP’li Diş Hekimi Murat Özçelik, İş insanı ve Gazipaşa Toroslar Günnercik Yayla Şenliği Ağası Durmuş Özgen ile siyasi parti temsilcileri, meclis üyesi adayları, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Birbirinden ünlü marka ve modellerle Gazipaşa’da hizmet vermeye başladıklarını kaydeden girişimci ve Optisyen Doğan Çelenoğlu, “Mağazamızda geniş ürün çeşitliliğimiz yanında dünya markası gözlükleri en uygun fiyat garantisiyle halkımıza sunuyoruz. Gözlük ve güneş gözlükleri dışında çerçeve modellerini ve lensleri de tanınmış markaların ürünleri ile müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Çeşitlerimiz, markalarımız ve ürün yelpazemiz, gün geçtikçe daha da artacak. Açılışımızda bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim" dedi.> Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: “ÇELENOĞLU OPTİK” AÇILDI