ÇEDES SEMİNERLERİ TAMAMLANDI

ÇEDES projesi kapsamında İlçe Müftülüğü ve Gençlik Koordinatörlüğü tarafından ilçede yıl boyunca çeşitli okullarda gerçekleştirilen “Teknoloji ve Sosyal Medya Bağımlılığı” seminerleri tamamlandı.

GÜNDEM 14.06.2024 11:07:00 0
ÇEDES SEMİNERLERİ TAMAMLANDI

Millî Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğinde hayata geçirilen Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi çerçevesinde Gazipaşa İlçe Müftülüğü’nün etkinlikleri yıl boyunca çeşitli okullarda devam etti. ÇEDES projesi kapsamında İlçe Müftülüğü ve Gençlik Koordinatörlüğü iş birliği ile yapılan “Teknoloji ve Sosyal Medya Bağımlılığı” seminerlerinin bu hafta sonuncusu gerçekleştirildi.


YIL BOYUNCA İLÇEDE ORTAOKUL VE LİSELERDE EĞİTİM VERİLDİ
İlçe Müftüsü Fahri Başar ve İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ekibi tarafından “Değerler Eğitimi” kapsamında ilçede Cumhuriyet, Fadime Tuncer, Ahmet Tuncer, İstiklal, Çobanlar, Burhan, Avukat Kemal Akça, Karalar, Muzkent, Beyrebucak, Atatürk, Gazi Mustafa Kemal, Akalan, Ekmel, Macar, Karetepe Ortaokulları ile Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip, Merkez Anadolu ve Turizm Meslek Liseleri ziyaret edildi. Konferans ve seminerlerin de yapıldığı ziyaretlerde “Teknoloji ve Sosyal Medya Bağımlılığı” ele alındı. 


Gazipaşa İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklama ile yıl boyunca gerçekleştirilen eğitim seminerleri ve konferanslar için okul idarecilerine, öğrencilere ve emeği geçenlere ayrıca teşekkür edildi. >Vildan RENDE


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27