ÇEDES KÜLTÜR ŞENLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MİLLİ Eğitim Bakanlığı’nın ÇEDES projesi kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü koordinesinde “Kültür Şenliği” düzenlendi.

GÜNDEM 12.06.2024 11:14:00 0
ÇEDES KÜLTÜR ŞENLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Millî Eğitim Bakanlığı’nın Diyanet İşleri Başkanlığı iş birliği ile hayata geçirdiği Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi çerçevesinde dün saat 10.30’da “Kültür Şenliği” düzenlendi. Gazipaşa İlçe Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşen şenlik, ilçede eğitim gören ortaokul ve lise öğrencilerinin katılımlarıyla büyük bir coşkuyla kutladı.
 

EĞLENİRKEN ÖĞRENMENİN KEYFİNİ YAŞADILAR
Pazarcı Mahallesi Sarısu Mevkii piknik alanında yapılan etkinliğe öğretmen ve veliler de eşlik ederek şenlik boyunca çeşitli sanatsal, kültürel ve eğitsel oyunları öğrencilerle birlikte oynadı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül de şenliğe katılarak öğrencilerin neşelerine ortak oldu. Çeşitli yarışmaların da yapıldığı etkinlikte öğrenciler, hem eğlenirken hem de öğrenmenin keyfini yaşadı.


“ÇEVRE DUYARLILIĞI KAZANILDI”
ÇEDES Projesi kapsamında kültürel değerlerin yaşatılması ve çevreye duyarlılığın artırılması amacıyla bir araya geldiklerini belirten Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, kültür şenliğinin eğlenceli bir etkinlik olmasının yanında eğitici ve çevre duyarlılığının artırıldığı bir etkinlik olduğunu dile getirdi. >Vildan RENDE