ÇAY KENARLARI ATIKLARLA DOLU

Gazipaşa’da çay kenarlarına bırakılan sera atıkları çevre kirliliği oluşturarak insan sağlığını da tehdit ediyor. Vatandaşlar ise sera atıklarının duyarsızca çay kenarlarına bırakılmasına tepki gösteriyor.

GÜNDEM 22.06.2024 10:10:00 0
ÇAY KENARLARI ATIKLARLA DOLU

İLÇEDE yaşanan çevre kirliliğinin önüne geçilememesi, vatandaşların tepkilerini çekmeye devam ediyor. Korubaşı Mahallesi’nde bulunan çay kenarında biriken sera atıkları, cam ve naylonlar, özellikle sıcaklık değerlerinin yükselmesi ile birlikte yangın riskini de beraberinde getiriyor. Durumdan şikayetçi olan vatandaşlar ise çevreyi sorumsuzca kirleterek, insan sağlığını tehdit eden ve yangın riskini beraberinde getiren sorumsuz vatandaşlara gerekli yaptırımların uygulanmasını istiyor. 


YANGIN RİSKİYLE KARŞI KARŞIYA BIRAKIYOR
Çay kenarına bırakılan sera atıklarına tepki gösteren vatandaşlar; “Çay kenarlarına duyarsızca bırakılan sera atıkları çevre kirliliği oluşturmasının yanında hem insan sağlığını hem de yangın riskini ortaya çıkarıyor. Çevremizin duyarsız vatandaşlar tarafından kirletilmesine ve beraberinde başka sorunları da ortaya çıkarmasına son verilmesini ve bu sorumsuz vatandaşlara gerekli yaptırımın uygulanmasını istiyoruz. Seralardan atılan özellikle cam parçaları, çocuklar için büyük tehlike oluşturuyor. Çay kenarlarının sera atıklarından arındırılarak temiz ve sağlıklı bir ortam yaratılmasını istiyoruz” İfadelerini kullandılar. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: KENARLARI ATIKLARLA