Tarih: 08.08.2024 09:10

“CANIMIZIN DEĞERİ YOK MU?”

Facebook Twitter Linked-in

YENİ Mahalle’de evinin önünde oynarken mahalle aralarına bırakılan çöp ve atıkların üzerine düşen bir çocuk, paslı çivinin ayağına zarar vermesi sonucu hastanelik oldu. Çocuğun ailesi; “Benim çocuğum kapının önünde de mi oynayamayacak?” diyerek sitem etti.


Gazipaşa genelinde yaşanan çöp sorunu günden güne büyümeye devam ediyor. Kötü görüntü ve çevreye kötü koku yayan çöpler, içinde barındırdığı kesici ve delici nesnelerle tehlike saçıyor. Yeni Mahalle Çarşı Cami civarında bulunan atıkların içerisinde bulunan ve üzeri paslı çivilerle dolu olan atıklar, çevrede oynayan çocuklar için tehlike alarmı veriyor. Söz konusu alanda bir çocuk oyun oynadığı esnada farkına varmadığı paslı çivisinin üzerine düştü. Bacağında kesik ve çizikler oluşan çocuk, ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin ardından taburcu edilen çocuğun ailesi; “Benim çocuğum kapının önünde de mi oynayamayacak?” diyerek sitem etti.
 

“HER YER ÇÖPLÜK, HER YER PASLI ÇİVİ”
Aile, oluşabilecek olumsuz durumlara karşı önlem alınması gerektiğini savundu. Çevrede bulunan çöp ve atıkların ortadan kaldırılması için Gazipaşa Belediyesi’ne seslenen aile,  güvenli bir ortam sağlanabilmesi için gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini belirterek, “Halimiz ne olacak böyle, her yer çöplük, her yer paslı çivi. Çocuğumun bacağına evimizin önünde oynarken çivi battı, acillik olduk. Benim çocuğum kapının önünde de mi oynayamayacak? Yetkilileri bu konuda üstlerine düşeni yapmaları için göreve çağırıyoruz” ifadelerini kullandı. >Aysel YILDIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —