Çalışkan’dan imza daveti

VATAN Partisi Gazipaşa İlçe Başkanı Fikret Çalışkan, Gazipaşa halkından, cumhurbaşkanlığı adaylığı başvurusunda bulunan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’e imza vermelerini istedi.

SİYASET 24.03.2023 14:16:00 0
Çalışkan’dan imza daveti

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in cumhurbaşkanı adaylığı için gereken 100 bin imza kampanyası devam ediyor. İlçe Başkanı Fikret Çalışkan, Gazipaşa halkına seslenerek, Gazipaşalıların cumhurbaşkanlığı adaylığı başvurusunda bulunan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’e imza vermelerini istedi. Kampanyanın 27 Mart tarihine kadar devam edeceğini dile getiren Başkan Çalışkan, “24, 25, 26 ve 27 Mart tarihlerinde saat 08.00 ila 20.00 arasında İlçe Seçim Kuruluna giderek imza verebilirsiniz” dedi.

Perinçek’in halkın adayı olduğunu söyleyen Vatan Partisi Gazipaşa İlçe Başkanı Fikret Çalışkan, Perinçek’in hayata geçireceği projeler hakkında da bilgi vererek, “Gazipaşa halkını, halkın adayı doğu Perinçek için görev başına çağırıyoruz. Bir imza da sizden olsun. Neden mi Perinçek? Çünkü Rusya’dan, İran’dan benzini, mazotu, doğalgazı ucuza getirtecek aday. Özel elektrik dağıtım şirketlerinin sömürgesine son verip, ucuz elektriği sağlayacak aday. Türk milletinin kanını emen sülüklerin yurtdışına kaçırdıkları 300 milyar dolarımızı zorla Türkiye’ye getirtecek aday. Kârlarını %400 artıran bankaları hizaya sokacak, “çiftçiler batacağına bankalar batsın” diyen cesur aday.  Türkiye’nin kaynakları faizciye, tefeciye,  sadakaya değil; yatırıma, istihdama, üretime aktaracak, gençlerimizi iş sahibi yapacak, Üretim Devrimi’ni başaracak aday. Konut sorununu, yüksek kira sorununu çözecek, her aileyi depreme dayanıklı ev sahibi yapacak aday. Rüşveti, torpili, adamcılığı ortadan kaldıracak, devlete liyakat getirecek lider. Çocuklarımızı,  gençlerimizi uyuşturucu batağından kurtaracak, LGBT dayatmasına son verecek, mutlu, huzurlu aileyi yeniden canlandıracak aday. Amerika’ya direnecek, Türkiye’mizi Yükselen Asya’da zengin bir ülke yapacak aday. NATO’dan çıkacak, PKK ve FETÖ’yü kökünden kazıyacak, HDP’yi kapatacak aday.

“YAPTIK YİNE YAPARIZ”

Doğu Perinçek bunları nasıl yapacak? Yapar! Çünkü daha önce yaptı. Ermeni Soykırımı yalanını tarihin çöplüğüne gönderdi. FETÖ’nün Ergenekon Balyoz kumpaslarını yerle bir etti. 15 Temmuz gecesi, ABD-FETÖ darbe teşebbüsüne karşı ilk açıklamayı yaptı, ordumuzun ve milletimizi darbecilere karşı harekete geçirdi. Ömrünün 15 yılını Amerikancı hükümetlerin zindanlarında geçirdi, yine boyun eğmedi. Perinçek ne dediyse çıktı. Değerli Vatandaşımız, Doğu Perinçek sizin gibi yaşayan aday! Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanı adayı olması için gereken en az 100 bin imzadan birini vermek bir vatandaşlık görevidir. Sizi göreve çağırıyoruz. Haydi görev başına!” şeklinde konuştu.

 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27