ÇAKIROĞLU VE DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER DUALARLA ANILDI

GAZİPAŞA Ülkü Ocakları, ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için mevlid programı düzenledi.

GÜNDEM 23.02.2023 14:18:00 0
ÇAKIROĞLU VE DEPREMDE HAYATINI  KAYBEDENLER DUALARLA ANILDI

20 Şubat 2015’te Ege Üniversitesi’nde başlayan karşıt görüşlü öğrencilerin kavgası sonrası bıçaklanarak hayatını kaybeden Ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız, Gazipaşa Ülkü Ocakları’nda düzenlenen mevlid programında dualarla anıldı. Programa, MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, Gazipaşa Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Emre Görgülü, Türk Eğitim ve Türk Diyanet-Sen temsilcileri, MHP’li yöneticilerle ülkücü gençler katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın sonunda, ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve Kahramanmaraşlı depremlerin ardından hayatını kaybeden vatandaşlarımız için dua edildi. 

Program hakkında konuşan Gazipaşa Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Emre Görgülü, Ülkücü Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun şehadete erişinin sene-i devriyesi sebebiyle ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Ocak binamızda mevlid programı gerçekleştirdik. Cenab-ı Allah mekanlarını cennet eylesin inşallah” ifadelerini kullandı.