ÇAKAN’DAN MANŞET’E ZİYARET

DEVA Partisi Antalya Milletvekilli Aday Adayı Ahmet Çakan, yeni ilçe başkanı Umut Özkan ve beraberindeki heyetle gazetemize ziyaret gerçekleştirdi.

GÜNDEM 7.04.2023 12:31:00 0
ÇAKAN’DAN MANŞET’E ZİYARET

14 Mayıs 2023 milletvekilliği genel seçiminde DEVA Partisi’nden Antalya Milletvekili Aday Adayı olmak için geçtiğimiz günlerde görevinden istifa eden Alanya İlçe Başkanı Av. Ahmet Çakan, milletvekili aday adayı olmasının ardından ziyaret turlarını sürdürüyor. Ahmet Çakan’a ziyaretlerde yeni ilçe Başkanı Dt. Umut Özkan da eşlik etti. Gazipaşa şehir merkezi ve kırsalda çeşitli temaslarda bulunan Çakan ve beraberindeki heyet, ardından Gazipaşa Manşet Gazetesi’ni ziyaret etti. Burada Manşet Gazetesi ortağı Geylani Topaloğlu tarafından karşılanan Çakan ve ekibinin gündemi seçimdi. Çakan, bu seçimin çok önemli bir seçim olacağına dikkat çekerek 14 Mayıs seçimleri için medya desteği istedi.

“DERTLERE DEVA OLMAYA GELİYORUZ”

Saha çalışmalarını sıklaştıracağını ifade eden milletvekili aday adayı Ahmet Çakan “Antalya’mızın en doğusunda yer alan Gazipaşa ilçemizde birtakım ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarımızla bir araya geldik. Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan seçimlerde Ali Babacan önderliğinde çıktığımız bu yolda vatandaşlara kendimizi anlatmak arzusundayız. Ekonomik ve psikolojik açıdan zor günler geçiren vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye talibiz. İlçede bize gösterilen ilgi ve alakadan oldukça memnunuz. Partimiz kısa sürede çok geniş kitlelere ulaşmış bu da bizi memnun ediyor. Hem kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımız hem de şehir merkezinde yaşayan vatandaşlarımızın ortak görüşü DEVA Partisi. Bizlere samimiyetle kucak açan Gazipaşa halkına bir kez daha gönül dolusu teşekkür ediyorum” dedi.

 

 


Anahtar Kelimeler: ÇAKAN’ MANŞET’ ZİYARET