CADDE MİNİ HAL HİZMETTE

CADDE MİNİ HAL HİZMETTE

Gazipaşa’da, Arzu Kaya ve Yunus Şahin ortaklığında hizmete giren Cadde Mini Hal, Cumhuriyet Mahallesi, Eski Hastane Caddesi’nde açıldı.

Zengin ürün çeşitliliği ile dikkat çeken Cadde Mini Hal, WhatsApp sipariş hattıyla müşterilerine büyük kolaylık sağlıyor. Müşterilerinin siparişlerini adrese teslim eden Cadde Mini Hal, zengin sebze, meyve, tropikal ürünlerle müşterilerinin ilgisini çekiyor.

Günlük ve taze ürünlerini müşterilerinin memnuniyetine sunduklarını dile getiren Cadde Mini Hal ortaklarından Arzu Kaya, “Cadde Mini Hal isimli iş yerimiz, Cumhuriyet Mahallesi, Eski Hastane Caddesi’nde hizmete girdi. Taze ve zengin ürün çeşitliliğimizle halkımızın hizmetindeyiz. Bunun yanında müşterilerimize WhatsApp sipariş hattı üzerinden de hizmet veriyoruz. Evinde işi olan, dışarı çıkma fırsatı olmayan, alışveriş yapacağım ama evimi, çocuğumu, annemi, babamı yalnız bırakacak zamanım da yok diyen herkese WhatsApp sipariş hattı üzerinden hizmet veriyoruz. Müşterilerimizin 0532 644 07 27 ve 0538 855 52 44 numaraları aramaları ve WhatsApp üzerinden sipariş vermeleri yeterli. Siz isteyin biz evinize ulaştıralım” dedi.



Anahtar Kelimeler: CADDE HİZMETTE