BÜYÜKŞEHİR’DEN GRUP YOLLARINDA ÇALIŞMA

BÜYÜKŞEHİR’DEN GRUP YOLLARINDA ÇALIŞMA

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa ilçesine bağlı Karaçukur, Yenigüney, Üçkonak, Çimenbağ, Esenpınar mahalleleri grup yolunda asfalt çalışması yapıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, 35 kilometrelik Karaçukur-Esenpınar mahalleleri grup yolunda çalışma başlattı. Grup yolunun zamanla deforme olan bölgeleri iş makineleriyle söküp, devamında dolgu malzemesi ile doldurup silindir ile sıkıştırıyor. Çalışmaların ardından deforme olan bölgeler sathi asfaltla kaplanıyor.

 

“YENİ GÜZERGAHLARDA ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Gazipaşa’da yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren CHP Büyükşehir ve Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Zafer Tan, büyükşehir ekipleri tarafından yapılan çalışmaların kırsal mahalleler ve yaylalarda devam ettiğine dikkat çekti. Tan, “Gazipaşa’ya 55 kilometre mesafedeki 1800 rakımlı Günnercik Yaylası’na ulaşımı sağlayan ve birçok mahallenin ortak kullandığı Maha-Günnercik yayla yolunda sathi asfalt yol çalışması yapıldı. Ekiplerimiz şimdi de 35 kilometrelik Karaçukur-Esenpınar mahalleleri grup yolunda çalışma başlattı. Çalışmaları kısa zamanda tamamlayıp, yeni güzergahlarda çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK