BÜYÜKŞEHİR’DEN GRUP YOLLARINA BAKIM

CHP Gazipaşa ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Zafer Tan, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Gazipaşa’nın grup yollarında güvenliği ve sürüş konforunu arttırmak için çalışmalarını sürdürdüğünü dile getirdi.

GÜNDEM 28.08.2024 10:08:00 0
BÜYÜKŞEHİR’DEN GRUP YOLLARINA BAKIM

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Gazipaşa’nın kırsal mahallerine ulaşım sağlayan grup yolları ile mahalle yollarında bozulan noktalara asfalt bakım çalışmaları yapıyor. Yolların deforme olan bölümlerinde rotmiks çalışması yapan ekipler, kırsal mahalle yollarında şarampol temizliği de gerçekleştirdi. Ekipler, kırsal mahalle yolları ve grup yollarında yapılan çalışmalarla yolları daha güvenli ve konforlu hale getirmeyi amaçlıyor. 
 

TAN, BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR ETTİ
Gazipaşa’da yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Zafer Tan, ilçede yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti. “Antalya Büyükşehir belediyesi çalışıyor” diyerek açıklamasına başlayan Tan, “Büyükşehir Belediyemize bağlı grup yollarımızın bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyoruz. Ekiplerimiz bu doğrultuda bir yandan kapanan şarampolleri temizleyip bakım onarım çalışmaları yaparken, bir yandan da yollarımızın deforme olan bölümlerine rotmiks çalışması yaparak tamiratlarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Çalışmalarımızı Gazipaşa geneline yaydık. Sırayla tüm mahallelerimizin yollarında bakım ve onarım çalışması yapacağız. İlçemizde yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanım Muhittin Böcek’e teşekkür ederim” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: BÜYÜKŞEHİR’ YOLLARINA BAKIM