BÜYÜKŞEHİR'DEN AŞURE İKRAMI

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla Gazipaşa Fuar Alanı’nda ilçe halkına aşure ikram edildi.

GÜNDEM 20.07.2024 10:30:00 0
BÜYÜKŞEHİR

Muharrem ayının gelmesiyle birlikte ilçede vatandaşlar ve kurumlar tarafından sürdürülen aşure geleneği, her yıl olduğu gibi bu yıl da devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi de birlik, beraberlik ve paylaşmanın en güzel simgelerinden Muharrem ayı dolayısıyla 19 ilçede aşure ikramı gerçekleştirdi. Büyükşehir tarafından bu yıl yapılan ikramların ilki Kaş, Akseki ve Gazipaşa’da gerçekleştirildi. Ekipler tarafından Gazipaşa Fuar Alanı’na getirilen kazanlar dolusu aşureler, pazaryerinde ilçe halkına ikram edildi. Dün saat 13.00’te başlayan aşure ikramı, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. 


AŞURE İKRAMI ŞENLİKTE DE DEVAM EDECEK
Gazipaşa Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen ve dün başlayarak yarın sona erecek olan Gazipaşa Toroslar Günnercik Yayla Şenliği’nde de Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün saat 11.00’de vatandaşlara aşure ikramında bulunulacağı duyuruldu. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: BÜYÜKŞEHİR' AŞURE İKRAMI