Büyükşehir’den asfalt atağı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Gökçesaray-Akoluk arsında, Belbaşı-Günnercik yaylaları arasında ve Yeniköy-Kaş Grup Yolu’nda asfalt dökülecek.

GÜNDEM 22.05.2023 10:57:00 0
Büyükşehir’den asfalt atağı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Zafer Tan, Büyükşehir Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde ve Gazipaşa’nın yaylalarında başlatılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gazipaşa’nın kırsal mahallelerinde ve yaylalarında Büyükşehir Belediyesi’nin hummalı bir çalışma başlattığına dikkat çeken Tan, “Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığımız tarafından yaklaşık 15 gün önce birçok noktada çalışma başlatıldı. Çalışmalar kapsamında Gökçesaray-Akoluk arasındaki 11 kilometrelik bölümde asfalt çalışması yapılacak. Yine Belbaşı-Günnercik yaylaları arasında 16 kilometrelik bir asfalt çalışması yapılacak. ihalesi yapıldı, müteahhit işi teslim aldı.  Makineler şu anda Belbaşı-Günnercik arasında yol sökümüne başladı. Bu yol en kısa zamanda asfaltlanacak” dedi. 

YENİKÖY-KAŞ ARASINA ASFALT DÖKÜLECEK

“Büyükşehir Belediyemiz Yeniköy-Kaş arasında asfalt dökecek” diyen Tan, “Karalar, Ilıca, Kızılgüney, Karatepe, Şahinler halkının kullandığı Yeniköy-Kaş Grup Yolu’nda 14 kilometrelik asfalt çalışması yapacak. Bunun yanında ASAT tarafından bozuk olan yollarda 34 kilometrelik boru döşedi. ASAT da bozuk olan yollarda asfalt çalışması yapacak. Onların da müteahhitleri çalışmalara başladı” ifadelerini kullandı. 

“MAHA, BELBAŞI, BEREM, SOĞUKOLUK SUYA KAVUŞACAK”

Su sıkıntısı çeken yaylaları suya kavuşturacaklarını dile getiren CHP Gazipaşa ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Zafer Tan, “Maha, Belbaşı, Berem, Soğukoluk yaylalarına su vermek için ihale hazırlığı yapıyoruz. Bu yaylalarımıza saniyede 60 litre su alacağımız bir sistemle su vereceğiz. Bunu da en kısa zamanda tamamlamaya çalışacağız” dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Büyükşehir’ asfalt atağı