Tarih: 17.04.2023 13:45

BÜYÜKAKÇA ZEYTİNCİLİK’E ALTIN MADALYA ÖDÜLÜ

Facebook Twitter Linked-in

Zeytindostu Derneği tarafından bu yıl 16’ıncısı düzenlenen “Naturel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışması”na Mustafa Büyükakça Zeytinyağı markası ile katılan Büyükakça Zeytincilik, altın madalya ödülüne layık görüldü. 2022-2023 sezonunda Gazipaşa’da yetişen Ayvalık ve Gemlik cinsi zeytinden ürettiği zeytinyağı ile Mustafa Büyükakça markası adında yarışmaya katılan Büyükakça Zeytincilik, ilçeye altın madalya ödülü ile döndü.

ZEYTİN ÜRETİCİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Alının ödülle gurur duyduklarını dile getiren Büyükakça Zeytincilik Sahibi Zafer Tan, “Zeytindostu Derneği tarafından bu yıl 16’ncısı düzenlenen 'Ulusal Naturel Sızma Zeytinyağı Yarışması'na Mustafa Büyükakça markasıyla katıldık. Yarışmada 2022 -2023 sezonunda ürettiğimiz sızma zeytinyağında altın madalya ile onurlandırıldık. Gazipaşa bölgesinde üretilen ürünlerin kalitesini ortaya koyduk. Bu tip yarışmalarda elde ettiğimiz ödüller, bölgedeki zeytin yetiştiricilerinin elde ettiği yağların pazarlanmasına çok büyük katkısı var” dedi. 

“9 YILDA 10 ÖDÜL ALDIK”

“Büyükakça Zeytincilik olarak 2014 yılından bu yana toplam on tane ödül aldık” diyen Tan, “Bu da Antalya ve Gazipaşa bölgesinde üretilen zeytin ve zeytinyağına ülke genelinde bakışı değiştirdi. İlçemizde üretilen zeytin ve zeytinyağı ile hem tüketici anlamında hem üretici anlamında Türkiye’nin markası haline geldik. Zeytin üreticilerine hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca; sevgili zeytin üreticilerimize sonsuz teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. >Vildan RENDE

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —