Büşra ve Kerim dünya evine girdi

Büşra ve Kerim dünya evine girdi

GAZİPAŞA CHP önceki dönem Gençlik Kolları Başkanı Kerim Ercan Şanlı ile Büşra Berk, Gazipaşa Belediyesi Nikah Salonu’nda kıyılan nikahla dünyaevine girdi.

Gazipaşa’nın tanınmış simalarından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) önceki dönem Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Kerim Ercan Şanlı ile Büşra Berk’in nikahları kıyıldı. Gazipaşa Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen nikah törene çiftin ailesi, akrabaları ve yakın arkadaşları katıldı. Çiftin şahitliklerini ise Salih Can Akbaş ve Jale Tuncel Uğur yaptı. Kıyılan nikahın ardından fotoğraf çekinen çift, 4 Mart’ta yapılacak düğün merasimine de tüm dostlarını davet etti.

 

ŞANLI ÇİFTİNDEN DÜĞÜNE DAVET

Bu özel ve mutlu günlerinde akrabaları, sevdikleri ve gönül dostları ile birlikte olmak istediklerini belirten Şanlı çifti “Tatlı telaş ve koşuşturma içinde olduğumuz bu müstesna ve mutlu günümüzde unuttuklarımız ya da telefon numaraları olmayan gönül dostlarımız olabilir. Gazipaşa Manşet Gazetesi okurları olarak bu haberi okuma fırsatı olan dostlarımızı da düğünümüze davet ediyoruz. Mutluluk paylaştıkça çoğalır. Mutluluğumuzu gönüllerinde hisseden tüm gönül dostlarımıza minnet duygularımızı iletiyor, 4 Mart 2024 Pazartesi günü Saat 19.00’da Gazipaşa Polatlar Düğün Sarayı Kat 2’de yapacağımız düğünümüze bekleriz” dediler. >Vildan RENDE

 



Anahtar Kelimeler: Büşra Kerim dünya evine girdi