BURS BAŞVURULARI BAŞLADI

GÜNDES Başkanı Yusuf Kileci, dernek tarafından Gazipaşalı üniversitelilere verilen burs başvurularının başladığını duyurdu.

EĞİTİM 17.08.2022 13:40:00 0
BURS BAŞVURULARI BAŞLADI

Kısa adı GÜNDES olan Gazipaşalı Üniversitelileri Destekleme Derneği, 2022-2023 eğitim yılı burs başvuruları başladı. GÜNDES’in kurulduğu günden bu yana Gazipaşalı üniversiteli öğrencilerin yanında olduğunu söyleyen GÜNDES Başkanı Kileci, “GÜNDES, Gazipaşa’nın çocuklarını sahipleniyor, başarıyı ödüllendiriyor, eğitimlerini destekliyor: Gazipaşa’nın çocuklarını ayrıcalıklı kılıyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da burs başvuruları ÖSYM yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte başladı. Başvurularımız 2 hafta sürecek. Gazipaşa’nın altınçocuklarını başvuru yapmaya davet ediyorum. Başvuruyu bizzat öğrencilerimizin kendisi yapmalıdır. Aileden ya da tanıdıklardan birinin başvuruları kabul edilmez” dedi.

“800 TL BURS VERİLECEK”

Bugüne kadar başarılı 13 Gazipaşalı üniversiteli gence burs verdiklerini dile getiren Kileci, bu yıl bu sayının 20’ye yükseleceğini söyledi. 2 hafta süreyle başvuruların alınacağını kaydeden Kileci, “Ardından değerlendirme sürecine geçilecektir. Eylül ayı içinde sonuçlarımızı açıklayacağız.  Okullar açılmadan kimlerin altınçocuk olarak seçildiği belli olacak. Altınçocuklarımız okullarına burs kazanarak gidecekler. Bu yılki burs miktarı da 800 TL olacaktır. Bugüne kadar 13 altınçocuğumuzu destekleyen derneğimiz, bu yıl 7 yeni altınçocuk daha seçerek desteklediği öğrenci sayısını 20 yapacak” diye konuştu.

“HERKESE EŞİT MESAFEDEYİZ”

GÜNDES Başkanı Kileci, “GÜNDES bütün Gazipaşa'yı kucaklamakta olup her çocuğumuza eşit mesafededir. Çocuklarımızı ölçülebilir ölçütlerle ve titizlikle seçerken aynı zamanda Gazipaşa'nın ve ülkemizin geleceğine de mükemmel bir yatırım yapmaktadır. Burs başvurusu için 0554 562 57 47 GÜNDES numarasını aramaları yeterlidir. GÜNDES ailesi olarak, başarılı öğrencilerimizi ve ailelerini kutlar, örencilerimizin sağlıklı ve başarılı bir eğitim hayatı geçirmelerini, hayata daha iyi hazırlanmalarını; kendilerine, ailelerine, ülkemize ve insanlığa katkı sağlamalarını dileriz” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: BAŞVURULARI BAŞLADI