Tarih: 21.05.2024 10:42

BURHAN'DAN KONYA GEZİSİ

Facebook Twitter Linked-in

BURHAN Ortaokulu tarafından düzenlenen Konya gezisi, öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Okul Müdürü Asım Özdemir ve öğretmenleri eşliğinde geziye katılan öğrenciler, Konya’nın doğal ve tarihi güzelliklerini gezme fırsatı buldu.  


Gazipaşa’da eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam eden Burhan Ortaokulu, Konya gezisi düzenledi.  Okul Müdürü Asım Özdemir öncülüğünde, Fen Bilgisi Öğretmeni Sevinç Çoban Uysal ve Müzik Öğretmeni Eylem Coşkun beraberliğinde düzenlenen gezi, öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. Düzenlenen geziye katılan öğrenciler, doğal ve tarihi güzelliklerini gezerek, gezdikleri yerlerin tarihi hakkında bilgi sahibi oldular. 


KONYA TARİHİ ANLATILDI
Düzenledikleri gezi hakkında konuşan Burhan Ortaokulu Okul Müdürü Asım Özdemir; “Öğrencilerimize bir değişiklik yapmak istedik ve Konya gezisi düzenlendik. Fen Bilgisi Öğretmenimiz Sevinç Çoban Uysal ve Müzik Öğretmenimiz Eylem Coşkun ile birlikte öğrencilerimizi Konya’yı ve tarihini anlatmak üzere amacımızı gerçekleştirdik. Konya gezimizde; 80 Binde Devri Âlem Minyatür Park, Kelebekler Vadisi, Mevlana Müzesi ve Konya Bilim Merkezi’ni gezerek öğrencilerimizi her mekânda bilgilendirdik ve genel olarak Konya tarihini anlattık. Gezimiz hem bizim açımızdan hem de öğrencilerimiz açısından oldukça verimli geçti. Emeği geçenlere ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. >Aysel YILDIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —